Audio reclame verwijderen “Audio Ads” adware (informatie)

By | mei 2, 2014

Wanneer er tijdens het surfen op het internet allerlei Audio reclame wordt afgespeeld is uw computer geïnfecteerd met adware of andere potentieel ongewenste software. Dergelijke reclame is meestal niet voorzien van videobeelden, en worden geheel op de achtergrond afgespeeld, dit kan zelfs voorkomen als u geen browsers en of bepaalde websites hebt openstaan.

De weergave van “Audio Reclame” is zeer hinderlijk en de oorzaak is vaak niet eenvoudig te achterhalen, vandaar dat het raadzaam is om uw computer grondig te laten controleren op adware en andere malware. Voor hulp en ondersteuning bij dergelijke audio reclame verwijderen kunt u terecht op het computerforum van PC Web Plus waar een speciaal forum is voor gratis hulp bij adware en malware problemen. Onderstaand treft u de uitgebreide informatie en instructies hoe u uw computer kunt laten controleren en welke stappen u dient te ondernemen omtrent de audio reclame verwijderen.

  1. Voer allereerst een scan met AdwCleaner uit volgens deze stap-voor-stap handleiding.
  2. Het logbestand kunt u vervolgens laten controleren in het AdwCleaner forum.
  3. Open een nieuw onderwerp met uw probleemomschrijving en voeg het logbestand als bijlage toe.
  4. Eén van de security-helpers zal uw probleem in behandeling nemen en hulp en advies geven.
  5. Middels deze analyse van de logbestanden weet u zeker dat alle adware van uw computer wordt verwijderd.
Audio reclame verwijderen

Audio reclame verwijderen “Audio Ads” adware (informatie)

Audio reclame verwijderen “Audio Ads” adware (informatie)

Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware gezien het feit dat u tijdens het surfen allerlei Audio reclame krijgt te horen is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware en “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan. Op het forum van PC Web Plus kunt u vervolgens terecht voor persoonlijke hulp en ondersteuning bij het verwijderen van de malware en het opschonen van uw computer.

Hulp bij adware en malware problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 AdwCleaner uitvoeren

Middels deze handleiding van AdwCleaner kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van adware, ongewenste software en dubieuze browserextensies zoals plug-ins en add-ons die ongevraagd op uw computer zijn geïnstalleerd.

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van AdwCleaner plaats dan alsnog even het verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk mogelijk dat de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.