AVG Toolbar vertraagt computer en internet!

By | maart 17, 2013

Niet alle toolbars hebben per definitie natuurlijk een dubieuze reputatie en kunnen soms best handig zijn, maar in de eerste plaats kunnen deze wel voor een enorme vertraging van de gebruikte browser veroorzaken. De Secure Search toolbar van AVG zorgde bijvoorbeeld voor een behoorlijke vertraging van de gebruikte browser wanneer deze actief is.

AVG Secure Search is een browser add-on alias toolbar in uw browser die u waarschuwt voor gevaarlijke websites en beoordeeld de zoekresultaten zodat u kunt welke websites u beter kunt mijden.
Deze real-time bescherming van AVG is beschikbaar voor Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, als u deze optie echter niet wilt gebruiken of problemen ondervind met het aanpassen van bijvoorbeeld uw ingestelde startpagina kunt u het beste AVG Secure Search geheel van uw computer verwijderen of AVG Secure Search uitschakelen.

AVG Toolbar vertraagt computer en internetverbinding!

Begin deze maand heeft het Tsjechische anti-virusbedrijf AVG dan verschillende problemen omtrent de traagheid van de Secure Search toolbar verholpen. De voornaamste oorzaak van de traagheid met betrekking tot de gebruikte browser was dan ook te wijten aan het logbestand wat door de Secure Search toolbar wordt aangemaakt, aangezien deze zeer snel in grootte toenam vergde dit veel van de gebruikte internetverbinding.

Wanneer u nog steeds problemen heeft kunt u op de link hieronder zien hoe u AVG Secure Search uitschakelt en geheel van de computer kunt verwijderen.

AVG Secure Search uitschakelen

AVG Secure Search

Aanvullende Informatie
AVG Secure Search biedt unieke, anticiperende en real-time bescherming terwijl u zoekt en surft. Wanneer u een webpagina wilt openen die is geïnfecteerd en door AVG is beoordeeld als gevaarlijk, wordt u door AVG Secure Search gewaarschuwd en wordt de pagina niet geopend. Zo eenvoudig is het. Met AVG Secure Search bent u altijd beschermd als u een webadres invoert in de browser, als u in zoekmachines of sociale netwerken op koppelingen klikt en als uw webbrowser wordt geopend door een programma of toepassing.

Zoekopdrachten:

  • yhs-fh_lsonsw
  • portal do verwijderen
  • portal do sites verwijderen
  • avg toolbar verwijderen