Deal Spy verwijderen [oplossing]

By | april 1, 2013

Deal Spy is een dubieuze extensie c.q. plug-in voor Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome, deze “adware” zal in de browser bij zoekresultaten van specifieke producten en andere items advertenties tonen zoals coupon-codes (kortings-codes), wanneer je op deze links klikt zal je doorgestuurd worden naar de website van Deal Spy.
De plugin van Deal Spy is gebundeld met gratis software die voorzien is van een zogenaamde wrapper die “thirdparty” software of adware installeert, Deal Spy wordt dan ook vaak gebundeld met 1ClickDownload en Yontoo.

De advertenties die Deal Spy toont worden weergegeven in een pop-up onderin het scherm van uw browser, deze pop-up bevat de zoekwoorden, aangeboden suggesties en gesponsorde links.

Deal Spy verwijderen

Deal Spy

Deal Spy verwijderen [oplossing]
Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan.

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • deals van spydeal verwijderen