Deals Plugin verwijderen [oplossing]

By | maart 13, 2013

Deals Plugin is een dubieuze extensie c.q. plug-in voor onder andere Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome die via pop-ups allerlei coupon-codes (kortings-codes) laat zien. De makers verspreiders van deze “Deals Plugin” verdienen natuurlijk geld wanneer via de zogenaamde coupon-codes (kortings-codes) producten worden besteld.

Doordat deze “adware” extensie c.q. plug-in eer lastig te verwijderen is en er vaak nog veel restanten achterblijven in de gebruikte browser(s) kunt u hiervoor het onderstaande stappenplan uitvoeren, aan de hand van de verkregen logbestanden kunnen wij u dan op het forum verder helpen met het verwijderen van “Deals Plugin” en aanverwante items die verwijderd dienen te worden.

Deze adware is vaak gebundeld bij gratis-software, deze zogenaamde (wrapper) installer is voorzien van allerlei “third-party” software zoals Yontoo die u liever niet op uw computer wilt hebben staan. Let dus goed op tijdens het installeren van gratis-software dat u deze adware tijdens de installatie niet mee installeert op uw computer. Dit voorkomt namelijk een hoop problemen.

Deals Plugin verwijderen

Deals Plugin

Deals Plugin verwijderen [oplossing]
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met andere virussen, adware, spyware of malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan.

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem omtrent Deals Plugin wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.