Doko-search.com Browser Hijacker verwijderen

By | oktober 18, 2013

Doko-Search ook bekend als de Doko-Search toolbar kan geclassificeerd worden als browser hijacker, en valt hiermee onder de categorie “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs. Doko-Search.com is voornamelijk gebundeld bij gratis software die al dan niet optioneel de toolbar en zoekmachine van Doko-Search.com zal installeren op uw computer. Wanneer SearchGol eenmaal aanwezig is op uw computer zal deze zich als BHO (Browser Helper Object) nestelen in Internet Explorer en als extensie, add-on in Google Chrome en Firefox. Door deze aanpassingen zal Doko-Search.com als startpagina en standaard zoekmachine worden ingesteld waardoor al uw zoekresultaten zullen worden doorgestuurd naar Doko-Search.com.

Naast het redirecten van uw zoekresultaten in uw browser zal deze pop-ups en allerlei reclame weergeven tijdens het surfen, daarnaast kunnen uw zoekresultaten beïnvloed worden er allerlei gesponsorde resultaten getoond zullen worden. Wanneer Doko-Search.com eenmaal op uw computer aanwezig is deze vaak lastig te verwijderen aangezien het geen eigen uninstaller heeft waardoor er vaak allerlei restanten op uw computer achterblijven, waardoor u nog steeds problemen tijdens het surfen kan ondervinden van Doko-Search.com , zoals reclamevensters, onderstreepte links en redirects en pop-ups die u doorsturen naar Doko-Search.com.
Om Doko-Search.com geheel van de computer te verwijderen kunt u gebruik maken van het stappenplan op de onderstaande link, aan de hand van de verkregen logbestanden kan uw computer geheel gecontroleerd worden waarna u geheel individueel geholpen zult worden bij het verwijderen van deze adware / browser hijacker en het opschonen van uw computer.

Doko-search.com Browser Hijacker verwijderen

Doko-search.com Browser Hijacker verwijderen

Doko-search.com Browser Hijacker verwijderen

Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware en “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan. Op het forum van PC Web Plus kunt u vervolgens terecht voor persoonlijke hulp en ondersteuning bij het verwijderen van de malware en het opschonen van uw computer.

Computerforum PC Web Plus

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Aanmelden op PC Web Plus

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.