Giant Savings verwijderen [oplossing]

By | maart 18, 2013

Giant Savings valt onder de categorie adware en “Potentieel ongewenste programma’s” en nestelt zich als plug-in c.q. extensie in Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Deze adware laat onder andere via pop-ups allerlei coupon-codes (kortings-codes) laat zien. De makers verspreiders van deze “Giant Savings” verdienen natuurlijk geld wanneer via de zogenaamde coupon-codes (kortings-codes) producten worden besteld.

Deze adware wordt meegeïnstalleerd met gratis-software die voorzien zijn van een eigen installer zoals een “wrapper”. Let daarom goed op tijdens het installeren van gratis-software en lees de voorwaarden door. In de voorwaarden staat vaak vermeldt welke software er meer wordt mee geïnstalleerd. Voorkom problemen met “adware” zoals deze Giant Savings variant en wees bewust van wat u installeert op de computer.

Giant Savings verwijderen

Giant Savings

Giant Savings verwijderen

Gratis hulp bij virussen

Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan.

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem omtrent Giant Savings wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • giant savings
  • wat is giant savings