HitmanPro gratis downloaden en scannen

By | maart 11, 2013

Ongetwijfeld kent u HitmanPro en wellicht heeft u dit programma zelfs reeds geïnstalleerd en in gebruik waarmee u uw computer met enige regelmaat controleert op eventuele aanwezigheid van virussen en malware!

“Maakt u nog geen gebruik van HitmanPro dan kunt u deze op de onderstaande links downloaden, op deze pagina vindt u de installatiehandleiding van HitmanPro”

Naast het feit dat HitmanPro een uitstekende on-demand malware-scanner is voor een zogenaamde “second opnion” van uw computer wordt deze daarom ook veelal gebruikt bij het online oplossen van malware gerelateerde problemen , daarnaast is de betaalde versie van HitmanPro ook een erg goede aanvullende malware-scanner om naast uw primaire beveiligingssoftware te gebruiken om op deze manier uw beveiliging te optimaliseren.

De bekende stelregel luidt natuurlijk dat je nooit meerdere antivirusscanners dient te installeren, aangezien deze kunnen conflicteren waarbij de uiteindelijke beveiliging concreet gezien kan afnemen en dat deze onnodig het systeem kunnen vertragen.
Echter bij het gebruik van HitmanPro is dit niet van toepassing, dit beveiligingsproduct is juist ontwikkelt om naast uw primaire virusscanner of internet security pakket te gebruiken.

HitmanPro

HitmanPro

Waarom HitmanPro?
We kunnen wel stellen dat alleen het gebruik van een virusscanner dat op basis van virusdefinities werkt tegenwoordig niet meer voldoende is om uw computer optimaal te beveiliging tegen allerhande dreigingen. Vandaar dat de beveiligingsfabrikanten aanvullende technologieën ontwikkelen om hiermee bijvoorbeeld malware te detecteren waarvoor nog geen virusdefinities beschikbaar zijn. HitmanPro werkt dan ook geheel volgens het “cloud computing” principe, middels een innovatieve gedragsanalyse en de “cloud computing” technologie om snel nieuwe c.q. onbekende malware te ontdekken en te verwijderen, zonder uw PC doorlopend te belasten.

HitmanPro  installeert zich dus niet als een regulier beveiligingspakket op uw computer die real-time uw computer bescherming biedt. Het is daarom noodzakelijk om uw PC regelmatig handmatig te controleren op eventuele infecties.
Het scannen met HitmanPro is altijd gratis, dus als u een beveiligingssuite op uw PC heeft dan is HitmanPro een ideaal programma om te controleren of de doorlopende beveiliging geen bedreiging heeft gemist.
Wanneer HitmanPro een bedreiging heeft gedetecteerd dient de gratis licentie die 30 dagen geldig is geactiveerd te worden, na deze 30 dagen is het dan echter niet meer mogelijk om latere bedreigingen die gevonden worden te laten verwijderen met de gratis licentie, het scannen blijft echter wel altijd mogelijk.

Voordelen van HitmanPro 3

 •     Detecteert en verwijdert virussen, Trojaanse paarden, rootkits, spyware en andere malware.
 •     Innovatie scan-technologie dat geen gebruik maakt van definities om schadelijke en legitieme software van elkaar te onderscheiden.
 •     Zeer korte scantijd – doorzoekt het systeem binnen enkele minuten op actieve malware.
 •     Geen extra systeembelasting (blijft niet actief in het geheugen van Windows).
 •     Kent nauwelijks false positives op legitieme bestanden dankzij gedragsanalyse en online verificatie.
 •     Goede detectie van malware dankzij meerdere partnerbeveiligers in de real-time “Scanwolk“.
 •     Vervangt automatisch geïnfecteerde systeembestanden en herstelt tevens door malware gewijzigde systeeminstellingen.
 •     HitmanPro maakt automatisch een systeemherstelpunt aan voordat er schadelijke software wordt verwijderd.
 •     Verwijdert resistente bedreigingen tijdens opstarten van de computer middels het “native NT” verwijderprogramma.
 •     Zoekt en verwijdert automatisch referenties betreffende schadelijke software (zoals snelkoppelingen en registersleutels).

Nog niet overtuigd probeer dan de gratis trial versie van 30 dagen, heeft u vragen en of problemen met HitmanPro dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus in de sectie Beveiliging & Privacy waar een speciaal sub-forum is voor vragen omtrent aanvullende malwarescanners.

Zoekopdrachten:

 • hitman pro free
 • hitman pro gratis downloaden
 • hitmanpro gratis
 • hitman pro gratis
 • hitmanpro free
 • hitmanpro gratis versie