Lightning Speed Dial verwijderen

By | februari 10, 2014

Lightning Speed Dial alias de Lightning Speedial  newtab virus is een malafide browser plug-in, die zich ongevraagd op uw computer installeert via bijvoorbeeld gratis software wat voorzien is van extra ongewenste software ook wel PUP’s genoemd, (Pottentially Unwanted Programs). Wanneer Lightning Speed Dial eenmaal op uw computer aanwezig is zal deze bij het bezoeken van websites allerlei irritante reclame en ongewenste pop-ups tonen, dit is niet alleen erg hinderlijk maar dergelijke adware c.q. ongewenste software kan ook uw surfgedrag in kaart brengen.

Lightning Speed Dial valt dan eigenlijk ook onder de categorie “adware” en veel mensen beschouwen “Lightning Speed Dial” als zeer hinderlijk, aangezien deze ongevraagd software c.q. browser plug-in vaak lastig is te verwijderen is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van adware en andere ongewenste software. Hiervoor kunt u terecht op het forum van PC Web Plus, waar de malware-specialisten u verder kunnen helpen bij het verwijderen van Lightning Speed Dial en het opschonen van uw computer. Wanneer uw computer geìnfecteerd is met Lightning Speed Dial kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan.

Lightning Speed Dial verwijderen

Lightning Speed Dial verwijderen

Lightning Speed Dial verwijderen

Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met adware, spyware of andere ongewenste software gezien het feit dat u tijdens het surfen allerlei pop-ups krijgt is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware en “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs, hiervoor kunt u gebruik maken van Adware Cleaner en het onderstaande stappenplan. Op het forum van PC Web Plus kunt u vervolgens terecht voor persoonlijke hulp en ondersteuning bij adware spyware verwijderen en het opschonen van uw computer.

Hulp bij adware en malware problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 AdwCleaner uitvoeren

Middels deze handleiding van Adware Cleaner kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van AdwCleaner plaats dan alsnog even het verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk mogelijk dat de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is wat niet door Adware Cleaner is gedetecteerd en handmatig verwijderd dient te worden.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geheel gratis geholpen, dit gebeurd tevens geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het computerforum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • speed dial verwijderen
  • speeddial verwijderen
  • speed dial search verwijderen