New Tab Mysearchresults.com verwijderen

By | juli 10, 2013

New Tab Mysearchresults.com is een dubieuze extensie voor onder andere Firefox en Google Chrome. New Tab Mysearchresults.com is vaak gebundeld met gratis software en wordt zonder medeweten van de gebruiker op de computer geïnstalleerd en nestelt zich vervolgens in de browser en zorgt in de basis voor onder andere vertraging tijdens het surfen.

Tevens zal Firefox automatisch starten met een nieuw tabblad genaamd “New Tab” die alle zoekresultaten zal doorsturen naar Mysearchresults.com en allerlei ongewenste pop-ups en advertenties tonen. New Tab Mysearchresults.com valt dan ook onder de categorie adware al dan niet potentieel ongewenste software. New Tab Mysearchresults.com komt vaak ook samen met allerlei andere ongewenste software zoals Delta Search, Selection Links, Webcake en dergelijke varianten. Aangezien het vaak niet eenvoudig is om deze adware van de computer te verwijderen via de softwarelijst van Windows zijn er vaak specialistische tools benodigd om het systeem weer geheel te kunnen  opschonen.

New Tab Mysearchresults.com

New Tab Mysearchresults.com

New Tab Mysearchresults.com verwijderen

Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan, deze is te gebruiken bij allerhande problemen en is bedoeld om een goede basis te verkrijgen zodat er snel de oorzaak achterhaald kan worden en we voor u een passend advies op maat kunnen geven omtrent de problemen.

Stap 1 – Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 – Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

 • RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
 • HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
 • MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 3 – Nieuwe onderwerp openen op het forum

 • Geef als eerste in uw bericht een zo goed mogelijke omschrijving van uw probleem.
 • Wanneer uw beveiligingspakket melding geeft van een virus of malware, geef dan even aan om welke detectie dit gaat zoals de gegeven naam en locatie.
 • Vertel eventueel wat u zelf al heeft geprobeerd om het probleem te kunnen oplossen.
 • Plaats de verkregen logbestanden van het stappenplan in een nieuw onderwerp als bijlage in uw bericht
 • Mocht u problemen ondervinden bij het uitvoeren van dit stappenplan maak dan gewoon een nieuw onderwerp aan op het forum en beschrijf uw problemen, zo kunnen we u een andere oplossing aanbieden.
 • Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen zien wat er is verwijderd en gedetecteerd.

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

 • new tab verwijderen
 • mysearchresults verwijderen
 • new tab