Search Results Search verwijderen [oplossing]

By | maart 17, 2013

Search Results Search” is een “browser hijacker” die via onder andere gratis software die voorzien zijn van een wrapper wordt verspreid. Deze ongewenste software die onder de catergorie “Potentieel ongewenste programma’s” valt installeert een toolbar in zowel Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome.

Daarnaast wordt de ingestelde startpagina van de browser aangepast en zal de standaard zoekmachine veranderd in search-results.com of int.search-results.com, hierdoor worden al uw zoekopdrachten door deze dubieuze zoekmachine verwerkt.
Daarbij zullen er de nodige advertenties en pop-ups in uw browser worden getoond, tevens worden u zoekopdrachten verzameld door deze dubieuze “browser hijacker”.

Een gekend programma waarbij de “browser hijacker” Search Results Search is gebundeld is iMesh, bij de installatie wordt automatisch uw startpagina en zoekmachine van Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome aangepast.
Het de-installeren van iMesh heeft geen effect op de gemaakte wijzigingen in uw browser en zullen dan ook niet ongedaan worden gemaakt.

Search-results.com verwijderen

Search-results.com

Search Results Search verwijderen [oplossing]

Wanneer uw computer geïnfecteerd is met deze adware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan.
De Search Results Search adware komt vaak samen met vele andere adware, en blijven er zeer veel restanten achter op uw computer zoals in uw gebruikte browser(s), via de onderstaande stappen kunt u geheel gratis uw computer laten controleren en opschonen op het forum van PC Web Plus.

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem omtrent Search Results Search wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • portaldosite verwijderen
  • portaldosites com verwijderen
  • search results verwijderen
  • Powered by Search Results verwijderen