Search.Smartaddressbar.com verwijderen

By | april 7, 2013

search.Smartaddressbar.com van (Think Tank Labs LLC) valt onder de categorie “adware” en is geclassificeerd als “Potentieel ongewenst programma” en heeft een dubieuze reputatie en worden als zeer hinderlijk beschouwd. SmartAdressBar is voornamelijk gebundeld bij gratis software die voorzien zijn van een wrapper die extra ongewenste software installeren zoals toolbars en plug-ins in Internet Explorer, Firefox en Google Chrome.

Wanneer “SmartAdressBar” is geinstalleerd zal onder andere uw startpagina in de gebruikte browser worden aangepast. Deze ongewenste add-on c.q. toolbar zorgt onder andere voor vele ongewenste pop-ups, reclame en Google redirects bij onder andere uw zoekresultaten, eveneens zullen alle zoekresultaten eveneens doorgestuurd worden naar ongewenste websites zoals search.Smartaddressbar.com

Dit soort toolbars c.q. browser-plug-ins met een dubieuze reputatie kunnen bijvoorbeeld uw browseractiviteiten monitoren, en redirects veroorzaken met betrekking tot bijvoorbeeld uw zoekresultaten.
Let dus goed op tijdens het installeren van gratis-software dat u deze adware tijdens de installatie niet mee installeert op uw computer. Dit voorkomt namelijk een hoop problemen.

search.Smartaddressbar.com verwijderen

search.Smartaddressbar.com

Search.Smartaddressbar.com verwijderen

Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan.

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • qvo6 verwijderen lukt niet