Searchou.com redirects verwijderen [oplossing]

By | april 8, 2013

Searchou.com redirects worden veroorzaakt door onder andere Privitize VPN en dit programma valt onder de categorie “adware” en is geclassificeerd als “Potentieel ongewenst programma” en heeft een dubieuze reputatie en worden als zeer hinderlijk beschouwd.

Wanneer “Searchou.com” is geinstalleerd zal onder andere uw startpagina in de gebruikte browser worden aangepast. Deze ongewenste add-on c.q. toolbar zorgt onder andere voor vele ongewenste pop-ups, reclame en Google redirects bij onder andere uw zoekresultaten, eveneens zullen alle zoekresultaten eveneens doorgestuurd worden naar ongewenste websites zoals searchou.com, google.com/webhp, google.ro/webhp, search.privitize.com en vele andere malafide zoekmachines

Dit soort toolbars c.q. browser-plug-ins met een dubieuze reputatie kunnen bijvoorbeeld uw browseractiviteiten monitoren, en redirects veroorzaken met betrekking tot bijvoorbeeld uw zoekresultaten. Google WebHP en Searchou.com opent ook willekeuring nieuwe tabbladen in uw browser om malafide websites te openen.
Let dus goed op tijdens het installeren van gratis-software dat u deze adware tijdens de installatie niet mee installeert op uw computer. Dit voorkomt namelijk een hoop problemen.

Google WebHP verwijderen

Google WebHP

Searchou.com redirects verwijderen

Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan.

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.