System Speedup “PUP.Optional.SystemSpeedup.A” verwijderen

By | maart 27, 2014

System Speedup valt onder de categorie potentieel ongewenste programma’s (PUP) – (PUP.Optional.SystemSpeedup.A) en wordt vaak meegeïnstalleerd via zogenaamde “wrappers” of andere installatiebestanden die al dan optioneel gebundelde software bevatten.

System Speedup valt niet direct onder de categorie “Rogueware” maar wordt wel heel vaak als ongewenst gezien doordat deze al dan niet ongevraagd op de computer wordt geïnstalleerd. Register cleaners, boosters en optimize programma’s brengen vaak meer schade toe dan dat deze goed doen, meer informatie hierover leest u in het artikel Registercleaners: informatie over het gebruik en de gevolgen. Verder zal de gratis versie van System Speedup maar een gering aantal gevonden fouten herstellen, en telkens na het opstarten van Windows zal er een scan uitgevoerd worden waarna u wordt verzocht om het programma aan te kopen.

  1. Voer allereerst deze stap-voor-stap handleiding uit omtrent System Speedup verwijderen.
  2. De logbestanden kunt u vervolgens laten controleren in het HijackThis forum op PC web Plus
  3. Open vervolgens een nieuw onderwerp met uw probleemomschrijving en voeg de logbestanden als bijlage toe.
  4. Eén van de security-helpers zal uw probleem in behandeling nemen en hulp en advies geven.
  5. Middels deze analyse van de logbestanden weet u zeker dat alle adware van uw computer wordt verwijderd.
System Speedup

System Speedup “PUP.Optional.SystemSpeedup.A” verwijderen

System Speedup “PUP.Optional.SystemSpeedup.A” verwijderen

Voor hulp en ondersteuning bij System Speedup verwijderen kunt u zoals reeds vermeld terecht op het computerforum van PC Web Plus, onderstaand treft u nog de uitgebreidere instructies die u kunt uitvoeren. De onderstaande handleiding kunt u volgens wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met adware, spyware of andere ongewenste software.

Hulp bij adware en malware problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 AdwCleaner uitvoeren

Middels deze handleiding van Adware Cleaner kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van adware, en allerhande ongewenste software wat ongevraagd op uw computer is geïnstalleerd.

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van AdwCleaner plaats dan alsnog even het verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk goede mogelijk dat enkel de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is wat niet door Adware Cleaner is gedetecteerd en handmatig verwijderd dient te worden.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geheel gratis geholpen, dit gebeurd tevens geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het computerforum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • istart webssearches verwijderen