Torn.TV verwijderen [oplossing]

By | maart 12, 2013

Torn.TV is een dubieuze toolbar / extensie c.q. plug-in ook wel “BrowserHijacker” genoemd die onder andere de startpagina en zoekmachine’s aanpast van de geïnstalleerde browsers. Hiermee worden de zoekresultaten beïnvloed en zullen er redirects worden getoond die vergezeld gaan van de nodige pop-ups.
Naast Torn.TV worden ook de extensies van Yontoo, IminentToolbar, GoPhotoIt geinstalleerd. Al deze extensies, plug-ins vallen onder de categorie “Potentieel ongewenste programma’s” en hebben een dubieuze reputatie en worden als zeer hinderlijk beschouwd.
Doordat deze “adware” extensie c.q. plug-in ook wel “BrowserHijacker” zeer lastig te verwijderen is en er vaak nog veel restanten achterblijven in de gebruikte browser(s) kunt u hiervoor het onderstaande stappenplan uitvoeren, aan de hand van de verkregen logbestanden kunnen wij u dan op het forum verder helpen met het verwijderen van “Torn.TV” en aanverwante items die verwijderd dienen te worden.

Deze adware is vaak gebundeld bij gratis-software voor het downloaden van afleveringen van “TV-series, deze zogenaamde installer is voorzien van allerlei  “third-party” software zoals Yontoo, IminentToolbar en GoPhotoIt die u liever niet op uw computer wilt hebben staan. Let dus goed op tijdens het installeren van gratis-software dat u deze adware tijdens de installatie niet mee installeert op uw computer. Dit voorkomt namelijk een hoop problemen.

Torn.TV verwijderen

Torn.TV

Torn.TV verwijderen [oplossing]

Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware en “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan. Op het forum van PC Web Plus kunt u vervolgens terecht voor persoonlijke hulp en ondersteuning bij het verwijderen van de malware en het opschonen van uw computer.

Hulp bij malware en virusinfectie problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 AdwCleaner uitvoeren

Middels deze handleiding van AdwCleaner kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van AdwCleaner plaats dan alsnog even het verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk mogelijk dat de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • torntv
  • torntv verwijderen
  • torn tv
  • yhs-per_001
  • torntv virus
  • torn tv verwijderen
  • wat is torntv
  • torntv wat is dat
  • torntv com
  • verwijderen torntv