V9 Portalsite verwijderen

By | juli 6, 2013

V9 Portalsite is een “browser hijacker” die niet alleen de ingestelde startpagina van Internet Explorer, Firefox en Google Chrome Hijacked, V9 Portalsite past eveneens de ingestelde zoekmachine aan zodat alle zoekresultaten vanuit uw browser zullen worden doorgestuurd naar v9.com. Hiernaast past de V9 Portalsite browser hijacker ook de snelkoppelingen uw browsers aan, dus wanneer het lijkt alsof v9 Protalsite geheel van de computer is verwijderd maar deze nog steeds als startpagina verschijnt zit de V9 Portalsite adware dieper in uw computer genesteld.

Een veel gestelde vraag is dan ook hoe men aan deze V9 Portalsite browser hijacker komt? Kort maar krachtig is de V9 Portalsite adware veelal gebundeld bij gratis software zoals onder andere PDF converters, video converters en andere freeware die voorzien zijn van third party software en adware installeren zonder dat u daar weet van heeft.

Bekende websites die ongewenste software al dan niet adware verspreiden zijn onder andere Softonic, Brothersoft en Cnet. De v9 Portalsite adware komt dan ook met regelmaat mee als men populaire software van dit soort website download en vervolgens installeert. Aangezien de V9 Portalsite adware zich redelijk diep in uw computer nestelt is dit over het algemeen niet eenvoudig te verwijderen en is er een diepere analyse benodigd waarbij de V9 Portalsite adware door de specialisten van uw computer kan worden verwijderd.

V9 Portalsite

V9 Portalsite

V9 Portalsite verwijderen

Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan, deze is te gebruiken bij allerhande problemen en is bedoeld om een goede basis te verkrijgen zodat er snel de oorzaak achterhaald kan worden en we voor u een passend advies op maat kunnen geven omtrent de problemen.

Stap 1 – Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 – Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  • RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  • HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  • MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 3 – Nieuwe onderwerp openen op het forum

  • Geef als eerste in uw bericht een zo goed mogelijke omschrijving van uw probleem.
  • Wanneer uw beveiligingspakket melding geeft van een virus of malware, geef dan even aan om welke detectie dit gaat zoals de gegeven naam en locatie.
  • Vertel eventueel wat u zelf al heeft geprobeerd om het probleem te kunnen oplossen.
  • Plaats de verkregen logbestanden van het stappenplan in een nieuw onderwerp als bijlage in uw bericht
  • Mocht u problemen ondervinden bij het uitvoeren van dit stappenplan maak dan gewoon een nieuw onderwerp aan op het forum en beschrijf uw problemen, zo kunnen we u een andere oplossing aanbieden.
  • Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen zien wat er is verwijderd en gedetecteerd.

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • v9 virus verwijderen