Vervelende reclame verwijderen

By | december 5, 2013

Niets is zo hinderlijk als vervelende reclame en ongewenste advertenties tijdens het surfen op het internet, en vaak installeert men dan ook bijvoorbeeld AdBlocker om de vervelende reclame te blokkeren. Maar soms worden de betreffende pop-ups, reclame en inline advertenties in teksten niet door de website zelf getoond maar door de adware die op uw computer zelf aanwezig is. In dergelijke gevallen zal het installeren van Adblocker ook niet werken voor de vervelende reclame te blokkeren, en mocht dit wel het geval zijn dat is de ongewenste software of adware nog steeds op uw computer aanwezig.

Wanneer u plots bij bepaalde websites ineens vervelende reclame en of advertenties te zien krijgt terwijl u deze nooit heeft gezien bij die website dan is de kans groot dat uw computer geïnfecteerd is met adware of andere ongewenste software in de categorie potentieel ongewenste programma’s. Het installeren van een AdBlocker is dan ook niet aan te raden, want deze zal wellicht alleen de visuele problemen oplossen en niet de achterliggende oorzaak. Voor hulp en ondersteuning bij vervelende reclame verwijderen kunt u terecht bij het HijackThis forum op PC Web Plus. Onderstaande staat uitgebreid beschreven wat u kunt doen om hulp te krijgen bij het verwijderen van vervelende reclame en ongewenste advertenties en pop-ups tijdens het surfen op het internet.

 1. Voer allereerst een scan met AdwCleaner uit volgens deze stap-voor-stap handleiding.
 2. Het logbestand kunt u vervolgens laten controleren in het AdwCleaner forum.
 3. Open een nieuw onderwerp met uw probleemomschrijving en voeg het logbestand als bijlage toe.
 4. Eén van de security-helpers zal uw probleem in behandeling nemen en hulp en advies geven.
 5. Middels deze analyse van de logbestanden weet u zeker dat alle adware van uw computer wordt verwijderd.
Vervelende reclame verwijderen

Vervelende reclame verwijderen

Adware verwijderen – gratis hulp en ondersteuning

Wanneer uw computer geïnfecteerd is met adware, spyware of kwaadaardige software in de categorie malware, is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware en “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan. Bij het HijackThis forum van PC Web Plus kunt u vervolgens terecht voor persoonlijke hulp en ondersteuning bij Adware verwijderen en het opschonen van uw computer.

Hulp bij malware en virusinfectie problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat om adware te verwijderen kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

 1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
 2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve adware en malware)
 3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden in het HijackThis Forum zodat de specialisten uw computer verder kunnen controleren en opschonen. Het is namelijk mogelijk dat de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen bij het HijackThis Forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “specialist” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ bij het HijackThis Forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

 • reclame op startpagina verwijderen
 • vervelende reclame
 • VERVELENDE RECLAME POP UPS
 • vervelende pop ups verwijderen
 • vervelende reclame verwijderen