YourFile Downloader verwijderen [oplossing]

By | maart 13, 2013

YourFile Downloader is een applicatie waarmee u eenvoudig programma’s en applicaties zou kunnen downloaden, echter heeft YourFile Downloader wel een dubieuze reputatie. Eset detecteert het bijvoorbeeld als “Win32/YourFileDownloader.A “. Bij de installatie van YourFile Downloader dient ook de Babylon Toolbar geinstalleerd te worden, en deze wordt ook als zeer storend ervaren en wordt dan ook geclassificeerd als Potentieel ongewenst programma / potentially unwanted program (PUP).

Deze adware is vaak gebundeld bij gratis-software, deze zogenaamde (wrapper) installer is voorzien van allerlei “third-party” software zoals YourFile Downloader en de Babylon Toolbar die u liever niet op uw computer wilt hebben staan. Let dus goed op tijdens het installeren van gratis-software dat u deze adware tijdens de installatie niet mee installeert op uw computer. Dit voorkomt namelijk een hoop problemen.

YourFile Downloader

YourFile Downloader verwijderen [oplossing]

Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan.

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem omtrent YourFile Downloader wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • yourfile downloader
  • yourfiledownloader
  • yourfile downloader verwijderen
  • your file downloader
  • your file downloader verwijderen