Zet.dll error – RunDLL kan opgegeven module niet vinden

By | november 12, 2014

De foutmelding dat Zet.dll ontbreekt heeft te maken met de aanwezigheid van adware en andere ongewenste software. VideoCnv wordt veelal ongevraagd zonder medeweten van de computergebruikers geïnstalleerd, en is voornamelijk gebundeld bij gratis software wat voorzien is van optionele software wat al dan niet ongevraagd wordt geïnstalleerd. Wanneer de foutmelding verschijnt dat Zet.dll ontbreekt in “C:\PROGRA~2\VideoCnv\Zet.dll” dan is dit een teken dat het betreffende bestand (Zet.dll) reeds in verwijderd door bijvoorbeeld de geïnstalleerde beveiligingssoftware, maar ook na het uitvoeren van bijvoorbeeld AdwCleaner of andere adware removal tools kan de foutmelding dat Zet.dll ontbreekt ontstaan.

Dergelijke ongewenste software zoals (VideoCnv) gerelateerd aan de Zet.dll error is een zeer hinderlijk probleem, en kan tevens een potentieel risico vormen bij de verspreiding van andere malware via malafide advertentienetwerken. Vaak is dergelijke adware verwijderen en de foutmeldingen van Zet.dll oplossen niet even eenvoudig, daarvoor is het raadzaam om uw computer grondig te laten opschonen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de onderstaande stap-voor-stap handleiding.

  1. Voer allereerst deze stap-voor-stap handleiding uit omtrent de Zet.dll error.
  2. De logbestanden kunt u vervolgens laten controleren in het HijackThis forum op PC web Plus
  3. Open vervolgens een nieuw onderwerp met uw probleemomschrijving en voeg de logbestanden als bijlage toe.
  4. Eén van de security-helpers zal uw probleem in behandeling nemen en hulp en advies geven.
  5. Middels deze analyse van de logbestanden weet u zeker dat alle adware van uw computer wordt verwijderd.

Zet.dll error

Er is een probleem opgestreden tijdens het starten van
C:\PROGRA~2\VideoCnv\Zet.dll
Kan de opgegeven module niet vinden.

Zet.dll error – RunDLL kan opgegeven module niet vinden

Voor hulp en ondersteuning bij Zet.dll error kunt u zoals reeds vermeld terecht op het computerforum van PC Web Plus, onderstaand treft u nog de uitgebreidere instructies die u kunt uitvoeren. De onderstaande handleiding kunt u volgens wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met adware, spyware of andere ongewenste software.

Hulp bij adware en malware problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 AdwCleaner uitvoeren

Middels deze handleiding van Adware Cleaner kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van adware, en allerhande ongewenste software wat ongevraagd op uw computer is geïnstalleerd.

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van AdwCleaner plaats dan alsnog even het verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk goede mogelijk dat enkel de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is wat niet door Adware Cleaner is gedetecteerd en handmatig verwijderd dient te worden.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geheel gratis geholpen, dit gebeurd tevens geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het computerforum van PC Web Plus.