Browse to Save verwijderen [oplossing]

By | december 21, 2012

Browser to save valt onder de categorie potentieel ongewenste programma’s die onder andere onderlijnde tekst en hyperlinks bij woorden in teksten van websites plaats in onder andere “Internet Explorer, Firefox & Google Chrome”. Hiermee worden dan zogenaamde pop-ups met advertenties getoond zodra men met de muis een woord wat voorzien is van een hyperlink met de muis bereikt.

Bedreiging Classificatie:

Verwijder instructies:

22find.com

Browse to Save

Browse to Save verwijderen [oplossing]

Deze adware is vaak gebundeld bij gratis-software waarvan het installatiebestand is voorzien van “third-party” software of een wrapper. Dit wordt al dan niet optioneel tijdens het installatie proces van de software geinstalleerd. Let dus goed op tijdens het installeren van gratis-software dat u deze adware tijdens de installatie niet mee installeert op uw computer. Dit voorkomt namelijk een hoop problemen.

Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan.

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem omtrent Browse to Save wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • browse to save