Adobe Flash Player updaten

By | april 6, 2013

Het up-to-date houden van Adobe Flash Player is heel belangrijk voor het waarborgen van de veiligheid van uw computer, oudere versie kunnen namelijk kwetsbaarheden, lekken (vulerabilities) bevatten die misbruikt kunnen worden door kwaadaardige programma’s zoals virussen, spyware en malware. Het is dus erg belangrijk dat wanneer er updates voor Adobe Flash Player beschikbaar zijn die bekende kwetsbaarheden verhelpt dat u deze zo snel mogelijk installeert op uw computer en dat u de verouderde (onveilige) versies van uw computer verwijderd.

Wanneer u Google Chrome als browser gebruikt hoeft u niet apart Adobe Flash Player te updaten, deze is namelijk geheel ingebouwd in Google Chrome en installeert automatisch de updates als deze beschikbaar zijn.

Adobe Flash Player updaten

Navigeer naar de website van Adobe om de laatste versie te downloaden https://get.adobe.com/nl/flashplayer/
Bij het downloaden van de laatste versie van Adobe Flash Player staat standaard de optie aangevinkt om de McAfee Security Scan en of Google Chrome te installeren. Wanneer u hier geen gebruik van wilt maken vink deze optie dan uit voordat u Adobe Flash Player download.

Adobe Flash Player downloaden

Adobe Flash Player downloaden

Klik vervolgens op de knop “Nu downloaden“. Wanneer het downloaden voltooid is voert u het setup bestand uit, wanneer u melding krijgt van het gebruikersaccountbeheer van Windows dan staat u toe dat dit setup bestand uitgevoerd mag worden.

Wanneer u automatisch melding krijgt van beschikbare updates van Adobe Flash Player, kunt u na de installatie hiervan de volgende melding krijgen. Hier staat standaard de optie “Install updates automatically whe available” geselecteerd. wij raden aan om deze optie ingeschakeld te laten zodat in de toekomst automatisch de updates voor Adobe Flash Player geïnstalleerd zullen worden.

Adobe Flash Player updates

Adobe Flash Player updates

Heeft u vragen en of problemen met uw computer dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus voor gratis hulp en ondersteuning.
Gratis hulp bij virussen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum