Advanced System Protector verwijderen

By | april 12, 2013

Advanced System Protector valt onder de categorie Potentieel ongewenst programma / potentially unwanted program (PUP) en wordt vaak meegeïnstalleerd via zogenaamde “wrappers” of andere installatiebestanden die al dan optioneel gebundelde software bevatten.

Advanced System Protector valt niet direct onder de categorie “Rogueware” maar wordt wel heel vaak als ongewenst gezien doordat deze al dan niet ongevraagd op de computer wordt geinstalleerd. Register cleaners, boosters en optimize programma’s brengen vaak meer schade toe dan dat deze goed doen, meer informatie hierover leest u in het artikel Registercleaners: informatie over het gebruik en de gevolgen.

Verder zal de gratis versie van Advanced System Protector maar een gering aantal gevonden fouten herstellen, en telkens na het opstarten van Windows zal er een scan uitgevoerd worden waarna u wordt verzocht om het programma aan te kopen.

Advanced System Protector verwijderen

Advanced System Protector

Advanced System Protector verwijderen

  • Ga naar start>configuratiescherm>software of programma’s en onderdelen en verwijder daar het onderstaande indien aanwezig.
    • Advanced System Protector
  • Is PC Performer niet in de softwarelijst aanwezig navigeer dan naar C:\Program Files\Advanced System Protector en gebruik hier de eigen uninstaller (unins000.exe) om Advanced System Protector te verwijderen.

Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan.

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • Advanced System Protector Verwijderen
  • advanced system protector
  • pup optional advancedsystemprotector a