Adware Cleaner

By | januari 15, 2014


Adware Cleaner vooral bekend onder de naam AdwCleaner is een zeer handig programma waarmee u snel en effectief allerlei vervelende toolbars, browserextensies en andere adware eenvoudig van uw computer kunt verwijderen. Adware Cleaner is geheel gratis en hoeft niet geïnstalleerd te worden, het door Xplode ontwikkelde AdwCleaner is immens populair en wordt heel veel gebruikt bij problemen met adware, browser hijackers en alle andere ongewenste software in de categorie potentieel ongewenste software PUPs.

Tegenwoordig is heel veel gratis software wat u kunt downloaden voorzien van allerlei extra’s die vaak optioneel al dan niet ongevraagd op uw computer worden geïnstalleerd en enkel en alleen problemen geven, onnodig uw browser vertragen en uw surfgedrag op het internet in kaart kunnen brengen en dergelijke gegevens kunnen doorverkopen aan bijvoorbeeld advertentiebedrijven. Wanneer uw computer last heeft adware gerelateerde problemen, zoals het verschijnen van ongewenste pop-ups tijdens het surfen, onderstreepte links in teksten en of een gewijzigde startpagina die niet meer te herstellen is dan biedt Adware Cleaner hierbij zeker uitkomst.

Ook voor de minder gevorderde computergebruikers is Adware Cleaner erg gemakkelijk in gebruik, en op het computerforum van PC Web Plus is dan ook een erg duidelijke Nederlandstalige handleiding van Adware Cleaner (AdwCleaner) beschikbaar waarin stapsgewijs staat beschreven hoe u Adware Cleaner dient te gebruiken. U treft de handleiding van Adware Cleaner (AdwCleaner) op de onderstaande link.

De handleiding van Adware Cleaner op de bovenstaande link kunt u ook gebruiken als basis voor een algehele controle van uw computer op de aanwezigheid van adware en andere ongewenste software. Op het forum van PC Web Plus kunt u vervolgens terecht voor gratis hulp en ondersteuning bij het verwijderen van adware en het opschonen van uw computer.

Adware Cleaner

Adware Cleaner

Adware Cleaner

Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met adware, spyware of andere ongewenste software gezien het feit dat u tijdens het surfen allerlei pop-ups krijgt is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware en “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs, hiervoor kunt u gebruik maken van Adware Cleaner en het onderstaande stappenplan. Op het forum van PC Web Plus kunt u vervolgens terecht voor persoonlijke hulp en ondersteuning bij het verwijderen van de malware en het opschonen van uw computer.

Hulp bij adware en malware problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Adware Cleaner uitvoeren

Middels deze handleiding van Adware Cleaner kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van Adware Cleaner (AdwCleaner) plaats dan alsnog even het verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk mogelijk dat de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is wat niet door Adware Cleaner is gedetecteerd en handmatig verwijderd dient te worden.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geheel gratis geholpen, dit gebeurd tevens geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het computerforum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • yhs-ddc_bd