Adware verwijderen gratis hulp bij adware verwijderen

By | december 5, 2013

Veel problemen met de computer worden veroorzaakt door adware wat ongevraagd en of onopgemerkt op de computer wordt geïnstalleerd, denk bijvoorbeeld aan een browser hijacker die ongevraagd de startpagina van uw browser aanpast of andere potentieel ongewenste software die pop-ups en ongewenste reclame weergeeft. Toolbars en adware verwijderen kan eenvoudig met het gratis te downloaden AdwCleaner van Xplode. Doordat steeds meer en meer gratis software gebundeld is met ongewenste software nemen ook de problemen toe met browser hijackers, toolbars, plug-ins en browserextensies die niet bewust zijn geïnstalleerd en dergelijke adware verwijderen is vaak niet even gemakkelijk.

Het gratis te downloaden AdwCleaner (Adware Cleaner) biedt hierbij uitkomt en hiermee is dergelijke adware verwijderen van uw computer een stuk eenvoudiger geworden. Echter is AdwCleaner natuurlijk ook maar een programma die werkt met een database om ongewenste software, toolbars en browser hijacker te kunnen detecteren en te verwijderen. Het is daarom raadzaam en zeker aan te bevelen om na het gebruik van AdwCleaner uw computer verder te controleren op de aanwezigheid van adware, hiervoor kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar een speciaal sub-forum is voor hulp en ondersteuning bij adware verwijderen en het opschonen van computers.

Bij de onderstaande link treft u de handleiding voor het gebruik van AdwCleaner, in deze stap-voor-stap instructies staat geheel toegelicht hoe u AdwCleaner kunt gebruiken en hoe u gratis hulp bij adware verwijderen kunt krijgen en uw logbestand (rapport) van AdwCleaner kunt laten beoordelen door de specialisten op het computerforum van PC Web Plus.

  1. Voer allereerst een scan met AdwCleaner uit volgens deze stap-voor-stap handleiding.
  2. Het logbestand kunt u vervolgens laten controleren in het AdwCleaner forum.
  3. Open een nieuw onderwerp met uw probleemomschrijving en voeg het logbestand als bijlage toe.
  4. Eén van de security-helpers zal uw probleem in behandeling nemen en hulp en advies geven.
  5. Middels deze analyse van de logbestanden weet u zeker dat alle adware van uw computer wordt verwijderd.

adware verwijderen

Adware verwijderen

Zoals reeds vermeld is AdwCleaner ontwikkelt door Xplode een zeer handig hulpmiddel bij adware verwijderen van uw computer, het voordeel van AdwCleaner is dat het programma niet geïnstalleerd hoeft te worden, u kunt AdwCleaner downloaden en vervolgens direct starten en een scan op uw computer laten uitvoeren om naar adware, spyware en andere ongewenste software te laten zoeken.

Nadat de scan met AdwCleaner gereed is krijgt u bij de verschillende tabbladen de resultaten te zien, hier kunt u zelf bepalen wat u wel en niet wilt laten verwijderen. Wanneer u hulp wenst bij het gebruik van AdwCleaner en of informatie wilt of u de gevonden items wel kunt laten verwijderen kunt u voor hulp terecht op het forum van PC Web Plus.

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 AdwCleaner uitvoeren

Middels deze handleiding van AdwCleaner kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van adware, ongewenste software en dubieuze browserextensies zoals plug-ins en add-ons die ongevraagd op uw computer zijn geïnstalleerd.

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van AdwCleaner plaats dan alsnog even het verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk mogelijk dat de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.