Antivirus system verwijderen [oplossing]

By | juli 13, 2013

Antivirus System is een nep virusscanner c.q. beveiligingspakket dat valt onder de categorie rogueware. Wanneer Antivirus Systeem eenmaal op de computer is geïnstalleerd zal het continue valse melding geven van malware en virussen die op de computer zijn aangetroffen, middels deze meldingen proberen de cybercriminelen / malware schrijvers u op slinkse wijze aan te sporen om Antivirus System aan te kopen aangezien het zonder licentie niet mogelijk is om de gevonden items door Antivirus System te laten verwijderen. Wij willen dan ook met klem adviseren om Antivirus System nooit te kopen en of te betalen voor dit programma want hiermee stuurt u uw geld direct naar de cybercriminelen en daarbij natuurlijk ook uw persoonlijke gegevens die dan misbruikt kunnen worden voor andere fraude en of oplichting.

Wanneer uw computer is geinfecteerd met Antivirus System is deze niet eenvoudig te verwijderen doordat deze rogueware een “zelfbescherming” heeft die het verwijderen op allerlei manieren probeert tegen te werken, zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om op de normale manier middels een malwarescanner zoals Malwarebytes Anti-Malware of HitmanPro de Antivirus System rogueware van uw computer te verwijderen. Voor hulp en advies omtrent het verwijderen van Antivirus System kunt u terecht op het forum van PC Web Plus, hier krijgt u dan individueel advies bij het verwijderen van Antivirus system en het opschonen van uw computer.

Antivirus System

Antivirus System

Antivirus system verwijderen [oplossing]

Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan, deze is te gebruiken bij allerhande problemen en is bedoeld om een goede basis te verkrijgen zodat er snel de oorzaak achterhaald kan worden en we voor u een passend advies op maat kunnen geven omtrent de problemen.

Stap 1 – Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 – Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  • RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  • HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  • MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 3 – Nieuwe onderwerp openen op het forum

  • Geef als eerste in uw bericht een zo goed mogelijke omschrijving van uw probleem.
  • Wanneer uw beveiligingspakket melding geeft van een virus of malware, geef dan even aan om welke detectie dit gaat zoals de gegeven naam en locatie.
  • Vertel eventueel wat u zelf al heeft geprobeerd om het probleem te kunnen oplossen.
  • Plaats de verkregen logbestanden van het stappenplan in een nieuw onderwerp als bijlage in uw bericht
  • Mocht u problemen ondervinden bij het uitvoeren van dit stappenplan maak dan gewoon een nieuw onderwerp aan op het forum en beschrijf uw problemen, zo kunnen we u een andere oplossing aanbieden.
  • Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen zien wat er is verwijderd en gedetecteerd.

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • ihr computer ist bereit zu sichern