Attentive Antivirus verwijderen

By | juli 27, 2013

Attentive Antivirus – Malware Security Suite in de volksmond een nep-virusscanner is geclassificeerd als rogueware en behoort tot de Rogue.WinWebSec familie. Attentive Antivirus doet zich voor als een legitieme virusscanner c.q. “Malware Security Suite” waarbij het u doet geloven dat uw computer geïnfecteerd is met malware en andere virussen. Echter zal Attentive Antivirus – Malware Security Suite alleen valse scanresultaten weergeven, en daarbij legitieme programma’s blokkeren zodat deze niet meer uitgevoerd kunnen worden. Wanneer u middels Attentive Antivirus – Malware Security Suite de zogenaamd gevonden virussen en malware probeert te verwijderen zult u aangespoord worden om Attentive Antivirus aan te kopen, betaal echter nooit en negeer alle meldingen van Attentive Antivirus en vraag hulp bij het verwijderen op het forum van PC Web Plus.

Wanneer de rogueware Attentive Antivirus eenmaal op uw computer is geïnstalleerd is deze niet eenvoudig te verwijderen aangezien het uitvoeren van software volledig wordt geblokkeerd, middels deze “zelfbescherming” van de malware is het dus een lastige klus om Attentive Antivirus – Malware Security Suite van uw computer te verwijderen.
Voor hulp en advies omtrent het verwijderen van Attentive Antivirus kunt u terecht op het forum van PC Web Plus, hier krijgt u dan geheel individueel advies bij het verwijderen van Attentive Antivirus en het opschonen van uw computer.

Attentive Antivirus verwijderen

Attentive Antivirus verwijderen

Warning! Infected file detected
Location: File System
Suspicious activity detected in the application cmd.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Warning! Network attack attempt detected.
We strongly recommend activating full edition of Attentive Antivirus for repairing threats.

Warning! Network attack attempt detected.
To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Attentive Antivirus verwijderen

Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan, deze is te gebruiken bij allerhande problemen en is bedoeld om een goede basis te verkrijgen zodat er snel de oorzaak achterhaald kan worden en we voor u een passend advies op maat kunnen geven omtrent de problemen.

Stap 1 – Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 – Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  • RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  • HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  • MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 3 – Nieuwe onderwerp openen op het forum

  • Geef als eerste in uw bericht een zo goed mogelijke omschrijving van uw probleem.
  • Wanneer uw beveiligingspakket melding geeft van een virus of malware, geef dan even aan om welke detectie dit gaat zoals de gegeven naam en locatie.
  • Vertel eventueel wat u zelf al heeft geprobeerd om het probleem te kunnen oplossen.
  • Plaats de verkregen logbestanden van het stappenplan in een nieuw onderwerp als bijlage in uw bericht
  • Mocht u problemen ondervinden bij het uitvoeren van dit stappenplan maak dan gewoon een nieuw onderwerp aan op het forum en beschrijf uw problemen, zo kunnen we u een andere oplossing aanbieden.
  • Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen zien wat er is verwijderd en gedetecteerd.

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • attentive antivirus