Awesomehp verwijderen

By | januari 27, 2014

Awesomehp is een malfide zoekmachine en kan geclassificeerd worden als browser hijacker, en valt hiermee onder de categorie “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs. Awesomehp is voornamelijk gebundeld bij gratis software, die al dan niet optioneel een toolbar installeert en de zoekmachine van Internet Explorer, Firefox of Google Chrome zal wijzigen naar Awesomehp.com. Wanneer de Awesomehp adware eenmaal aanwezig is op uw computer zal deze zich als BHO (Browser Helper Object) nestelen in Internet Explorer en als extensie, add-on in Google Chrome en Firefox. Door deze aanpassingen zal Awesomehp.com als startpagina en standaard zoekmachine worden ingesteld waardoor al uw zoekresultaten zullen worden doorgestuurd naar Awesomehp.com.

Naast het redirecten van uw zoekresultaten in uw browser zal deze pop-ups en allerlei andere hinderlijke reclame weergeven tijdens het surfen, daarnaast kunnen uw zoekresultaten beïnvloed worden en kan uw surfgedrag in kaart worden gebracht. Wanneer de Awesomehp browser hijacker eenmaal op uw computer aanwezig is deze vaak lastig te verwijderen aangezien het geen eigen uninstaller heeft waardoor er vaak allerlei restanten op uw computer achterblijven, waardoor u nog steeds problemen tijdens het surfen kan ondervinden van zoals reclamevensters, onderstreepte links en redirects en pop-ups die u doorsturen naar Awesomehp.com.
Om Awesomehp geheel van de computer te verwijderen kunt u gebruik maken van het stappenplan op de onderstaande link, aan de hand van de verkregen logbestanden kan uw computer geheel gecontroleerd worden waarna u geheel individueel geholpen zult worden bij het verwijderen van deze adware / browser hijacker en het opschonen van uw computer.

 1. Voer allereerst deze stap-voor-stap handleiding uit omtrent Awesomehp verwijderen.
 2. De logbestanden kunt u vervolgens laten controleren in het HijackThis forum op PC web Plus
 3. Open vervolgens een nieuw onderwerp met uw probleemomschrijving en voeg de logbestanden als bijlage toe.
 4. Eén van de security-helpers zal uw probleem in behandeling nemen en hulp en advies geven.
 5. Middels deze analyse van de logbestanden weet u zeker dat alle adware van uw computer wordt verwijderd.
Awesomehp verwijderen

Awesomehp verwijderen

Awesomehp verwijderen

Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware en “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan. Op het forum van PC Web Plus kunt u vervolgens terecht voor persoonlijke hulp en ondersteuning bij het verwijderen van de malware en het opschonen van uw computer.

Hulp bij malware en virusinfectie problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

 1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
 2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
 3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk mogelijk dat de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

 • awesomehp verwijderen
 • awesome hp verwijderen
 • awesomehp
 • verwijderen awesomehp
 • awesomehp gratis verwijderen
 • awesome hp verwijderen gratis
 • Awesome verwijderen
 • awesome virus verwijderen
 • awesomehelp verwijderen
 • verwijder awesomehp