BetterSurf verwijderen

By | januari 31, 2014

De BetterSurf adware ook bekend onder de detectienamen Adware:Win32/BetterSurf en AdWare.Win32.BetterSurf.b is een browserextensie die onder de categorie PUP (Potentially Unwanted Programs) valt. Deze BetterSurf is onder andere verantwoordelijk voor ongewenste advertenties (Ads by BetterSurf) die tijdens het surfen op allerlei websites worden weergegeven. Ook pop-ups, en vreemde websites die openen zijn bekende symptomen van deze Adware.

Wanneer BetterSurf eenmaal op uw computer aanwezig is zal deze zich in Internet Explorer nestelen als Browser Helper Object en plug-in of extensie in Google Chrome en Firefox. Deze plug-ins veroorzaken de problemen omtrent Ads by BetterSurf. Vaak komt de adware van BetterSurf samen met allerlei andere ongewenste software zoals browser hijacker en andere malafide plug-ins en browser extensies. Wanneer u problemen heeft met ongewenste advertenties gerelateerd aan Ads by BetterSurf dan kunt u de stap-voor-stap handleiding op de onderstaande link volgen, op het computerforum van PC Web Plus kunt u vervolgens terecht voor gratis hulp bij het verwijderen van BetterSurf en het opschonen van uw computer.

BetterSurf verwijderen

BetterSurf verwijderen

BetterSurf verwijderen

Ads by MediaPlayer verwijderen

Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met adware, spyware of andere ongewenste software gezien het feit dat u tijdens het surfen allerlei pop-ups krijgt is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware en “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs, hiervoor kunt u gebruik maken van Adware Cleaner en het onderstaande stappenplan. Op het forum van PC Web Plus kunt u vervolgens terecht voor persoonlijke hulp en ondersteuning bij adware spyware verwijderen en het opschonen van uw computer.

Hulp bij adware en malware problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 AdwCleaner uitvoeren

Middels deze handleiding van Adware Cleaner kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van AdwCleaner plaats dan alsnog even het verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk mogelijk dat de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is wat niet door Adware Cleaner is gedetecteerd en handmatig verwijderd dient te worden.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geheel gratis geholpen, dit gebeurd tevens geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het computerforum van PC Web Plus.