DealPly verwijderen [oplossing]

By | maart 13, 2013

DealPly is een dubieuze extensie c.q. plug-in voor Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome, deze “adware” zal in de browser bij zoekresultaten van specifieke producten en andere items advertenties tonen zoals coupon-codes (kortings-codes), wanneer je op deze links klikt zal je doorgestuurd worden naar de website van DealPly. De plugin van DealPly is gebundeld met gratis software die voorzien is van een zogenaamde wrapper die “thirdparty” software of adware installeert, DealPly wordt dan ook vaak gebundeld met 1ClickDownload en Yontoo.

De advertenties die DealPly toont worden weergegeven in een pop-up onderin het scherm van uw browser, deze pop-up bevat de zoekwoorden, aangeboden suggesties en gesponsorde links. Malwarebytes Anti-Malware detecteert DealPly dan ook als PUP.DealPly of PUP.Optional.DealPly.A. Op de onderstaande link treft u de handleiding voor het verwijderen van DealPly.

DealPly verwijderen [oplossing]

DealPly verwijderen [oplossing]

DealPly verwijderen [oplossing]

Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware gezien het feit dat u tijdens het surfen allerlei pop-ups krijgt is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware en “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan. Op het forum van PC Web Plus kunt u vervolgens terecht voor persoonlijke hulp en ondersteuning bij het verwijderen van de malware en het opschonen van uw computer.

Hulp bij adware en malware problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 AdwCleaner uitvoeren

Middels deze handleiding van AdwCleaner kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van adware, ongewenste software en dubieuze browserextensies zoals plug-ins en add-ons die ongevraagd op uw computer zijn geïnstalleerd.

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van AdwCleaner plaats dan alsnog even het verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk mogelijk dat de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • dealply
  • yontoo verwijderen
  • dealply verwijderen
  • yontoo