Delta Toolbar delta-search.com verwijderen

By | juli 10, 2013

De ongewenste Delta Toolbar is bij zeer veel gratis software dat wordt aangeboden op bijvoorbeeld Softonic, Brothersoft en Cnet gebundeld, en vaak wordt de Delta Toolbar zonder medeweten van de gebruiker meegeïnstalleerd met andere software. De Delta Toolbar nestelt zich in Internet Explorer als een BHO (Browser Helper Object) en in Firefox en Google Chrome als extensie.

Wanneer de Delta Toolbar eenmaal op uw computer is geïnstalleerd zal het onder andere uw ingestelde startpagina aanpassen, en tevens uw ingestelde zoekmachine wijzigen en alle zoekresultaten doorsturen naar delta-search.com. Naast het feit dat dergelijke toolbars zoals de Delta Toolbar uw browser aanzienlijk kunnen vertragen kunnen deze ook voor de nodige ongewenste pop-ups en advertenties zorgen tijdens het surfen.

In de meeste gevallen is het verwijderen van de Delta Toolbar via de softwarelijst van Windows niet voldoende om de gemaakte aanpassingen in uw browser ongedaan te maken, en blijven deze echter gewoon aanwezig zodat u nog steeds hinder kunt ondervinden van de Delta Toolbar en redirects naar delta-search.com die uw zoekresultaten beïnvloeden. Het is dan ook verstandig om uw computer eens grondig te laten controleren op de aanwezigheid van adware en ongewenste toolbars en andere software.

Delta Toolbar delta-search.com

Delta Toolbar delta-search.com

Delta Toolbar delta-search.com verwijderen

Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan, deze is te gebruiken bij allerhande problemen en is bedoeld om een goede basis te verkrijgen zodat er snel de oorzaak achterhaald kan worden en we voor u een passend advies op maat kunnen geven omtrent de problemen.

Stap 1 – Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 – Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  • RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  • HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  • MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 3 – Nieuwe onderwerp openen op het forum

  • Geef als eerste in uw bericht een zo goed mogelijke omschrijving van uw probleem.
  • Wanneer uw beveiligingspakket melding geeft van een virus of malware, geef dan even aan om welke detectie dit gaat zoals de gegeven naam en locatie.
  • Vertel eventueel wat u zelf al heeft geprobeerd om het probleem te kunnen oplossen.
  • Plaats de verkregen logbestanden van het stappenplan in een nieuw onderwerp als bijlage in uw bericht
  • Mocht u problemen ondervinden bij het uitvoeren van dit stappenplan maak dan gewoon een nieuw onderwerp aan op het forum en beschrijf uw problemen, zo kunnen we u een andere oplossing aanbieden.
  • Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen zien wat er is verwijderd en gedetecteerd.

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • delta search toolbar verwijderen