Digstar.com Digstar Search verwijderen

By | juli 10, 2013

Digstar.com Digstar Search valt onder de categorie browser hijackers en wordt over het algemeen ongevraagd zonder medeweten van de gebruiker geïnstalleerd, en wanneer Digstar.com Digstar Search eenmaal op de computer aanwezig is zal onder andere de ingestelde startpagina worden aangepast naar die van Digstar Search en de zoekmachine van de browser wordt daarbij aangepast naar Digstar.com waarnaar al uw zoekresultaten worden doorgestuurd.

Deze adware is niet alleen erg hinderlijk gezien het feit dat Digstar.com Digstar Search allerlei ongevraagde reclame, pop-ups en gesponsorde links toont maar het kan ook aanzienlijk uw gebruikte browser vertragen en daarbij ook uw surfgedrag in kaart brengen waarop vervolgens gerichte advertenties weergegeven kunnen worden.

Digstar.com Digstar Search wordt dus met name door gratis software automatisch meegeïnstalleerd, het verwijderen hiervan zal echter niet de aanpassingen die door Digstar.com Digstar Search zijn aangemaakt herstellen en vandaar is het noodzakelijk om de computer grondig te controleren. Hiervoor kunt u terecht op het forum van PC Web Plus, hier krijgt u individuele hulp en advies bij het opschonen van uw computer.

Digstar.com Digstar Search

Digstar.com Digstar Search

Digstar.com Digstar Search verwijderen

Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan, deze is te gebruiken bij allerhande problemen en is bedoeld om een goede basis te verkrijgen zodat er snel de oorzaak achterhaald kan worden en we voor u een passend advies op maat kunnen geven omtrent de problemen.

Stap 1 – Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 – Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  • RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  • HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  • MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 3 – Nieuwe onderwerp openen op het forum

  • Geef als eerste in uw bericht een zo goed mogelijke omschrijving van uw probleem.
  • Wanneer uw beveiligingspakket melding geeft van een virus of malware, geef dan even aan om welke detectie dit gaat zoals de gegeven naam en locatie.
  • Vertel eventueel wat u zelf al heeft geprobeerd om het probleem te kunnen oplossen.
  • Plaats de verkregen logbestanden van het stappenplan in een nieuw onderwerp als bijlage in uw bericht
  • Mocht u problemen ondervinden bij het uitvoeren van dit stappenplan maak dan gewoon een nieuw onderwerp aan op het forum en beschrijf uw problemen, zo kunnen we u een andere oplossing aanbieden.
  • Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen zien wat er is verwijderd en gedetecteerd.

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.