Groen onderstreepte woorden en reclame verwijderen

By | april 16, 2014

Wanneer er groen onderstreepte woorden met reclame worden weergegeven in uw browser zoals Internet Explorer, Firefox en Google Chrome dan is uw computer geïnfecteerd met adware of andere potentieel ongewenste software. Dit soort adware is voornamelijk gebundeld bij gratis software, en wordt vaak geheel zonder medeweten van de gebruikers geïnstalleerd.

Dergelijke adware die groen onderstreepte woorden weergeven in uw browser met reclame en pop-ups worden veroorzaakt door een dubieuze add-on of extensie in Firefox en Google Chrome en een BHO (Browser Helper Object) in Internet Explorer. Het verwijderen van dit soort adware en ongewenste reclame in uw gebruikte browser is vaak niet even gemakkelijk, op het computerforum van PC Web Plus is een handleiding aanwezig die u kunt volgen voor het verwijderen de groen onderstreepte woorden in uw browser.

Steeds meer en meer vormt de adware die groen onderstreepte woorden met reclame weergeven een probleem, en dit is niet alleen zeer hinderlijk maar vormt ook nog eens een risico om geïnfecteerd te raken met andere malware. Het is daarom raadzaam om uw computer grondig te laten controleren op de aanwezigheid van adware en andere malware, en hiervoor kunt u het stappenplan op de onderstaande link volgen.

Groen onderstreepte woorden reclame verwijderen

Groen onderstreepte woorden reclame verwijderen

 

Groen onderstreepte woorden reclame verwijderen

Om de adware verantwoordelijk voor de “Groen onderstreepte woorden” geheel te verwijderen is er op het computerforum van PC Web Plus een uitgebreide handleiding aanwezig. In deze handleiding met verwijder instructies wordt enkel en alleen gebruik gemaakt van gratis en betrouwbare software door experts.

  1. Registreer u gratis op het computerforum van PC Web Plus.
  2. Volg de instructies zoals aangegeven in deze handleiding om de adware en ongewenste software te verwijderen.
  3. Open een nieuw onderwerp (topic) in het forum Hulp bij malware en virusinfectie problemen.
  4. Geef vervolgens een zo duidelijk mogelijke probleemomschrijving in het eerste bericht.
  5. Voeg daarna de logbestanden van Malwarebytes Anti-Malware en RSIT toe aan uw bericht.
  6. Hoe u bijlage kunt toevoegen kunt u nalezen in de gegeven instructies op PC Web Plus.

Aan de hand van de verkregen logbestanden krijgt u gratis hulp en ondersteuning bij de groen onderstreepte woorden en reclame verwijderen. Vaak is enkel en alleen het uitvoeren van bijvoorbeeld AdwCleaner of andere software om dergelijke potentieel ongewenste software te verwijderen niet voldoende om alle aanwezige adware te verwijderen, vandaar het advies om uw computer te laten controleren op het computerforum van PC Web Plus.

Hulp bij adware en malware problemen