Lyrics Fan verwijder instructies

By | juli 10, 2013

Lyrics Fan ontwikkeld door “LyricsFans Engineers” is een malafide browser-extension die zich als BHO (Browser Helper Object) in Internet Explorer nestelt en als extensie in Google Chrome en Mozilla Firefox. Lyrics Fan injecteert zich in websites zoals YouTube, en zal hier pop-ups met Lyrics tonen en tevens worden er ongewenste advertenties en reclame pop-us tijdens het surfen op het internet getoond.

Lyrics Fan is voornamelijk gebundeld bij gratis software van Cnet waarbij de gedownloade installatiebestanden allerlei ongewenste software zoals Lyrics Fan bevatten die zich ongevraagd geïnstalleerd worden op uw computer en vervolgens allerlei aanpassingen aan uw browser doorvoeren zoals het installeren van een plug-in, extensie en dergelijk.

Naast het feit dat Lyrics Fan een zeer hinderlijke vorm van adware is wordt deze ook door meerdere virusscanners gedetecteerd als Adware.Shopper.341, Win32/Adware.AddLyrics.E, Suspicious file, Adware.Singalng. Wanneer Lyrics Fan op uw computer aanwezig is is het raadzaam om uw computer grondig te laten controleren, hiervoor kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar u gratis hulp en advies krijgt bij het opschonen van uw computer.

Lyrics Fan

Lyrics Fan

Lyrics Fan verwijder instructies

Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan, deze is te gebruiken bij allerhande problemen en is bedoeld om een goede basis te verkrijgen zodat er snel de oorzaak achterhaald kan worden en we voor u een passend advies op maat kunnen geven omtrent de problemen.

Stap 1 – Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 – Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  • RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  • HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  • MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 3 – Nieuwe onderwerp openen op het forum

  • Geef als eerste in uw bericht een zo goed mogelijke omschrijving van uw probleem.
  • Wanneer uw beveiligingspakket melding geeft van een virus of malware, geef dan even aan om welke detectie dit gaat zoals de gegeven naam en locatie.
  • Vertel eventueel wat u zelf al heeft geprobeerd om het probleem te kunnen oplossen.
  • Plaats de verkregen logbestanden van het stappenplan in een nieuw onderwerp als bijlage in uw bericht
  • Mocht u problemen ondervinden bij het uitvoeren van dit stappenplan maak dan gewoon een nieuw onderwerp aan op het forum en beschrijf uw problemen, zo kunnen we u een andere oplossing aanbieden.
  • Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen zien wat er is verwijderd en gedetecteerd.

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • LyricsFans Engineers