MySearchDial verwijderen

By | juli 7, 2013

MySearchDial of de MySearchDial Toolbar valt onder de categorie “adware” en nestelt zich als een BHO (Browser Helper Object) in Internet Explorer, in Google en Chrome en Firefox is MySearchDial aanwezig als extensies of plug-in. MySearchDial is veelal gebundeld met gratis software en wordt geheel zonder medeweten geïnstalleerd, wanneer MySearchDial eenmaal op uw computer en in uw gebruikte browsers aanwezig is zal het onderstaande de startpagina en de ingestelde zoekmachine van uw gebruikte browser aanpassen.

Vervolgens zullen alle zoekresultaten worden doorgestuurd naar Start.MySearchDial.com die gericht advertenties reclame en andere pop-ups zal tonen tijdens het surfen. Aangezien MySearchDial zich vaak diep in de gebruikte browser nestelt kan deze erg lastig te verwijderen zijn. MySearchDial of de MySearchDial Toolbar is niet alleen hinderlijk maar kan ook uw browseractiviteiten en uw surfgedrag monitoren, het advies luidt dan ook om deze ongewenste toolbar c.q. extensie van uw computer te verwijderen.

MySearchDial

MySearchDial

MySearchDial verwijderen

Wanneer uw computer geïnfecteerd is met adware, spyware of kwaadaardige software in de categorie malware, is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware en “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan. Bij het HijackThis forum van PC Web Plus kunt u vervolgens terecht voor persoonlijke hulp en ondersteuning bij Adware verwijderen en het opschonen van uw computer.

Hulp bij malware en virusinfectie problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat om adware te verwijderen kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

 1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
 2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve adware en malware)
 3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden in het HijackThis Forum zodat de specialisten uw computer verder kunnen controleren en opschonen. Het is namelijk mogelijk dat de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen bij het HijackThis Forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “specialist” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ bij het HijackThis Forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

 • my search dial verwijderen
 • mysearch dial verwijderen
 • mysearchdial
 • verwijderen mysearchdial
 • mysearch verwijderen
 • mysearchdial search verwijderen
 • my search verwijderen
 • my search dial