Ongewenste links en reclame in browsers oplossen

By | maart 11, 2013


Ongewenste links en reclame zoals onderstreepte woorden en reclame pop-ups in uw browsers is over het algemeen de oorzaak van zogenaamde “adware“, middels dubieuze extensies en plugins in uw browser worden bepaalde woorden voorzien van een hyperlink en wanneer je daar met de muis overheen gaat worden er vervolgens reclamevensters getoond met advertenties zoals coupon-codes.

Deze vorm van reclame is natuurlijk erg hinderlijk omdat u telkens wanneer u een website bezoekt deze onderstreepte links automatisch in de aanwezige tekst worden verwerkt die daarbij de bijbehorende pop-ups tonen bij een mouse-over.Echter zit dit probleem vaak diep in de browser genesteld en is dit lastig te verwijderen, op het forum van PC Web Plus kunnen wij u helpen bij het verwijderen van deze “Adware“, gekende varianten zijn bijvoorbeeld Coupon-Dropdown, Save By click, Browse to Save, Delta Search, Continue to Save, Download ’n Save, Snap.do, 22find.com tapakportal.

Wanneer u last heeft van deze ongewenste links en onderstreepte woorden in uw browser kunt u het onderstaande stappenplan volgen voor het verwijderen van virussen, adware en spyware.

 1. Voer allereerst een scan met AdwCleaner uit volgens deze stap-voor-stap handleiding.
 2. Het logbestand kunt u vervolgens laten controleren in het AdwCleaner forum.
 3. Open een nieuw onderwerp met uw probleemomschrijving en voeg het logbestand als bijlage toe.
 4. Eén van de security-helpers zal uw probleem in behandeling nemen en hulp en advies geven.
 5. Middels deze analyse van de logbestanden weet u zeker dat alle adware van uw computer wordt verwijderd.
Ongewenste links en reclame in browsers oplossen

Ongewenste links en reclame in browsers oplossen

Hieronder ziet u een overzicht van specifieke handleidingen voor het verwijderen van ongewenste reclame en links in uw browser.

Ongewenste links en reclame in browsers oplossen

Voor hulp en ondersteuning bij Ongewenste links en reclame in uw browser verwijderen kunt u zoals reeds vermeld terecht op het computerforum van PC Web Plus, onderstaand treft u nog de uitgebreidere instructies die u kunt uitvoeren. De onderstaande handleiding kunt u volgens wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met adware, spyware of andere ongewenste software.

Hulp bij adware en malware problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 AdwCleaner uitvoeren

Middels deze handleiding van Adware Cleaner kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van adware, en allerhande ongewenste software wat ongevraagd op uw computer is geïnstalleerd.

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van AdwCleaner plaats dan alsnog even het verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk goede mogelijk dat enkel de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is wat niet door Adware Cleaner is gedetecteerd en handmatig verwijderd dient te worden.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geheel gratis geholpen, dit gebeurd tevens geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het computerforum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

 • ongewenste reclame
 • reclame verwijderen
 • onderstreepte woorden reclame verwijderen
 • ongewenste reclame verwijderen
 • ongewenste reclame op internet
 • reclame virus verwijderen
 • reclame virus
 • ongewenste reclame in browser
 • reclame verwijderen van pc
 • ongewenste reclame op pc