Opstartproblemen na virus en of malware verwijdering [oplossing]

By | maart 15, 2013

Wanneer het niet meer mogelijk is om uw computer op te starten vanwege een virus of malwareinfectie of na het verwijderen van een virus en of malwareinfectie zijn er echter nog wel mogelijkheden om het systeem weer te herstellen. Bij opstartproblemen moet u dan ook niet direct denken aan een nieuwe of herstelinstallatie van Windows.
Middels een rescue CD of USB-stick is het namelijk altijd mogelijk om het betreffence systeem te scannen, met specialistische rescue CD’s zoals “OTL-PE” of de “Farbar Recovery Scan Tool” is het mogelijk om toch een analyse van de computer te maken ook al start deze niet meer op de normale wijze op. Onderstaand vind u de handleiding die u kunt gebruiken wanneer u te maken heeft met opstart-problemen.

De bovenstaande handleiding kunt u tevens gebruiken wanneer uw computer door andere oorzaken niet meer kunt opstarten, of wanneer u te maken heeft met BSOD’s (Blue Screen Of Dead) bij het opstarten van Windows en daardoor niet meer op de normale wijze kunt opstarten.

Wanneer u te maken heeft met opstartproblemen die veroorzaakt worden door ransomware, of het zogenaamde “politievirus” / “Ukashvirus” zijn er natuurlijk speciale handleiding en behandelmethoden beschikbaar. Aangezien er inmiddels vele varianten zijn, zijn er ook veel verschillende handleidingen en stappenplannen beschikbaar. Echter zijn deze handleidingen en stappenplannen vaak geschreven voor één specifieke variant van het “politievirus” of “Ukashvirus” en zijn deze niet bedoeld om bij andere varianten te gebruiken.
Wanneer u niet zeker weet of u gebruik kunt maken van een bepaalde handleiding, kunt u op het forum van PC Web Plus terecht voor advies en ondersteuning. Hierbij zal u dan individueel advies en hulp krijgen bij uw probleem en wordt geheel één op één behandeld met instructies die op uw probleem van toepassing zijn.

Zoekopdrachten:

  • ukash virus
  • politie virus verwijderen xp
  • ukash verwijderen xp
  • politievirus belgie
  • ukash virus xp
  • ukash virus verwijderen xp
  • windows xp politie virus verwijderen