PC Registry Shield verwijderen

By | december 5, 2013

PC Registry Shield is opschoonprogramma en registercleaner die onder de categorie PUP (Potentieel Ongewenste Programma’s) valt. Dit programma’s voor het opschonen van Windows en het register is voornamelijk gebundeld bij gratis software dat verpakt is een speciaal installatiebestand wat voorzien is van extra (ongewenste) software. PC Registry Shield verwijderen is vaak niet even gemakkelijk, en elke keer zal het programma automatisch opstarten en uw computer scannen en hierbij veel fouten detecteren die opgelost hersteld moeten worden, echter kunt u met de gratis versie van PC Registry Shield niets verwijderen en dient u het programma te kopen.

Wanneer PC Registry Shield op uw computer aanwezig is raden wij aan deze software niet te komen, maar direct te verwijderen. Dit programma heeft totaal geen meerwaarde, en kan alleen maar voor meer problemen zorgen. PC Registry Shield verwijderen van uw computer is vaak dan ook niet zo makkelijk, en zullen er nog vele restanten van deze ongewenste software op uw computer achterblijven. Voor hulp bij PC Registry Shield verwijderen kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar uw computer geheel door de specialisten wordt gecontroleerd op ongewenste PUPs (Potentieel Ongewenste Programma’s), en krijgt u geheel gratis persoonlijk advies en individuele hulp bij het opschonen van uw computer.

PC Registry Shield verwijderen

PC Registry Shield verwijderen

PC Registry Shield verwijderen

Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met PC Registry Shield, adware, spyware of andere malware en last heeft van ongewenste reclame tijdens het surfen gerelateerde aan PC Registry Shield , dan is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware en “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan. Op het forum van PC Web Plus kunt u vervolgens terecht voor persoonlijke hulp en ondersteuning bij het verwijderen van de malware en het opschonen van uw computer.

Hulp bij malware en virusinfectie problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk mogelijk dat de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.