Politievirus gratis laten verwijderen

By | maart 10, 2013

Als u de mededeling op uw scherm krijgt met tekst “Uw computer is geblokkeerd” dan bent u als zovelen geïnfecteerd geraakt met het zogenaamde politievirus. Deze malware wordt bijna over de gehele wereld verspreid en beticht u van gepleegde misdaden waarvoor u een boete dient te betalen. Betaal deze echter nooit want dit is natuurlijk gewoon pure oplichting. U kunt de malware en in de volksmond “politievirus” verwijderen middels het stappenplan dat hieronder is vermeld, let wel! dit is een standaard stappenplan en voor hulp bij het verwijderen en een algehele controle van uw computer kunt u terecht op het forum van PC Web Plus. De “experts” zullen u daar dan verder helpen met het virusvrij maken van uw computer.

HitmanPro.Kickstart is een onderdeel van HitmanPro dat ontwikkelt is voor systemen die vergrendeld zijn door  het “politievirus” of andere ransomware c.q. malware die bijvoorbeeld het uitvoeren van anti-malware software belemmeren. HitmanPro Kickstart maakt het mogelijk om het systeem vanaf een USB-stick op te starten en te controleren op aanwezigheid van malware.
Ook systemen waarbij het opstarten in Windows onmogelijk wordt gemaakt biedt HitmanPro.Kickstart een uitkomst, op de onderstaande twee links vind u de uitgebreide handleidingen van HitmanPro en HitmanPro.Kickstart.

Politievirus verwijderen

Politievirus verwijderen

Politievirus verwijderen (Ukash politievirus verwijderen)

Op de bovenstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van één van de varianten van het “politievirus” wanneer u op de afbeelding klikt komt u uit bij de handleidingen voor het politievirus verwijderen. Deze variant bekend onder de naam Urausy die pretendeert uit naam te zijn van het Korps Landelijke Politiediensten en het Openbaar Ministerie. Echter is dit natuurlijk allemaal nep en daarom dient u ook nooit de vermelde boete van 100 euro via Ukash of Paysafe Card te betalen want u bent u geld kwijt en direct naar de cybercriminelen die het politievirus (ransomware) verspreiden gestuurd.

Wanneer uw is geïnfecteerd is met het politievirus of andere malware is het raadzaam om uw computer zo snel mogelijk grondig te laten controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan, deze is te gebruiken bij allerhande problemen en is bedoeld om een goede basis te verkrijgen zodat er snel de oorzaak achterhaald kan worden en we voor u een passend advies op maat kunnen geven omtrent de problemen.

Stap 1 – Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 – Politievirus verwijderen – Stappenplan uitvoeren

Middels deze drie methoden kunt u het politievirus verwijderen, middels de verkregen logbestanden kunt u uw computer vervolgens geheel gratis laten nakijken door één van de experts op het gebied van het verwijderen van malware.

Stap 3 – Nieuwe onderwerp openen op het forum

 • Geef als eerste in uw bericht een zo goed mogelijke omschrijving van uw probleem.
 • Vertel eventueel wat u zelf al heeft geprobeerd om het probleem te kunnen oplossen.
 • Plaats de verkregen logbestanden van het stappenplan in een nieuw onderwerp als bijlage in uw bericht
 • Mocht u problemen ondervinden bij het uitvoeren van dit stappenplan maak dan gewoon een nieuw onderwerp aan op het forum en beschrijf uw problemen, zo kunnen we u een andere oplossing aanbieden.
 • Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen zien wat er is verwijderd en gedetecteerd. Want vaak zijn er altijd nog restanten aanwezig van het politievirus die handmatig verwijderd dienen te worden.

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geheel gratis en zonder verdere verplichtingen geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

 • politie virus verwijderen
 • politievirus
 • politie virus
 • politievirus verwijderen
 • politie virus 2013
 • politie virus verwijderen windows 7
 • virus politie
 • verwijderen politievirus
 • politie virus verwijderen 2013
 • politiebericht virus