Pop-ups blokkeren

By | januari 2, 2014

Niets is zo hinderlijk als die irritante pop-ups tijdens het surfen, dit soort ongewenste pop-ups blokkeren met bijvoorbeeld een pop-up blocker of een AdBlocker is wellicht het eerste waaraan u denkt om problemen te verhelpen. Maar niet altijd worden dergelijke pop-ups door bepaalde websites weergegeven maar door de aanwezigheid van adware, zoals malafide browserextensies en plug-ins die ongevraagd op uw computer zijn geïnstalleerd en zich in uw browser hebben genesteld.

Zeker wanneer u spontaan erg veel last heeft van pop-ups dan is de kans groot dat de aanwezigheid van adware de oorzaak is van de problemen, de pop-ups blokkeren met bijvoorbeeld het installeren van een AdBlocker zal dan ook niet het probleem verhelpen. De adware zal immers nog steeds op uw computer aanwezig zijn, het is dus raadzaam om uw computer grondig te laten controleren op de aanwezigheid van adware, en andere potentieel ongewenste software en browserextensies zoals Text Enhance, Coupon add-ons, en andere plug-ins die advertenties in websites injecteren zoals onderstreepte woorden met gesponsorde links.

Voor gratis hulp en ondersteuning bij het verwijderen van dergelijke ongewenste pop-ups en het opschonen van uw computer kunt u terecht op het forum van PC Web Plus, de specialisten zullen u geheel individueel helpen bij het verwijderen van adware die verantwoordelijk is voor de pop-ups, en zullen u stap-voor-stap advies geven en begeleiden bij het opschonen van uw computer.

AdwCleaner is een zeer handig programma om ongewenste software, adware, toolbars en dubieuze browserextensies op te sporen en te verwijderen van uw computer. Echter is het vaak benodigd om een diepere analyse van uw computer uit te voeren en hiervoor is een speciale stap-voor-stap handleiding van AdwCleaner aanwezig op het forum van PC Web Plus, deze kunt u op de onderstaande link vinden.

Pop-ups blokkeren

Pop-ups blokkeren

Pop-ups blokkeren en verwijderen met AdwCleaner

Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware gezien het feit dat u tijdens het surfen allerlei pop-ups krijgt is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware en “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan. Op het forum van PC Web Plus kunt u vervolgens terecht voor persoonlijke hulp en ondersteuning bij het verwijderen van de malware en het opschonen van uw computer.

Hulp bij adware en malware problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 AdwCleaner uitvoeren

Middels deze handleiding van AdwCleaner kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van AdwCleaner plaats dan alsnog even het verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk mogelijk dat de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • pop ups blokkeren