Search.mywebsearch.com verwijderen

By | juli 8, 2013

Search.mywebsearch.com is een dubieuze zoekmachine die onder de categorie “browser hijackers” ingedeeld kan worden, Search.mywebsearch.com wordt dan ook voornamelijk zonder medeweten geïnstalleerd via gratis software die voorzien zijn van een wrapper die middels deze wijze ongevraagd extra ongewenste software installeren op uw computer.

Wanneer Search.mywebsearch.com eenmaal op uw computer aanwezig is zal het onder andere de startpagina van Internet Explorer, Firefox en Google Chrome aanpassen naar home.mywebsearch.com en via de aangepaste zoekmachine van uw browser zullen alle zoekresultaten worden doorgestuurd naar Search.mywebsearch.com waarbij er advertenties en gesponsorde links getoond zullen worden.

Wanneer uw browser gekaapt is door Search.mywebsearch.com is het verstandig om uw computer grondig te laten controleren, want in de meeste gevallen komt de mywebsearch adware samen met allerlei andere ongewenste software en worden er veel aanpassingen aan uw browser toegepast die onder andere voor hinderlijke advertenties en pop-ups kunnen zorgen maar ook uw browser aanzienlijk kunnen vertragen.

Search.mywebsearch.com

Search.mywebsearch.com

Search.mywebsearch.com verwijderen

Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan, deze is te gebruiken bij allerhande problemen en is bedoeld om een goede basis te verkrijgen zodat er snel de oorzaak achterhaald kan worden en we voor u een passend advies op maat kunnen geven omtrent de problemen.

Stap 1 – Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 – Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  • RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  • HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  • MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 3 – Nieuwe onderwerp openen op het forum

  • Geef als eerste in uw bericht een zo goed mogelijke omschrijving van uw probleem.
  • Wanneer uw beveiligingspakket melding geeft van een virus of malware, geef dan even aan om welke detectie dit gaat zoals de gegeven naam en locatie.
  • Vertel eventueel wat u zelf al heeft geprobeerd om het probleem te kunnen oplossen.
  • Plaats de verkregen logbestanden van het stappenplan in een nieuw onderwerp als bijlage in uw bericht
  • Mocht u problemen ondervinden bij het uitvoeren van dit stappenplan maak dan gewoon een nieuw onderwerp aan op het forum en beschrijf uw problemen, zo kunnen we u een andere oplossing aanbieden.
  • Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen zien wat er is verwijderd en gedetecteerd.

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • mysearchdial verwijderen