SearchMe Toolbar verwijderen

By | oktober 1, 2013

De SearchMe Toolbar is een ongewenste toolbar die veelal ongevraagd en zonder medeweten van de computergebruiker wordt geïnstalleerd via gratis te downloaden software, zoals video-converters, YouTube downloaders ,PDF utility’s en dergelijke. Wanneer de SearchMe Toolbar eenmaal op de computer is geïnstalleerd zal deze zich als BHO (Browser Helper Object) nestelen in Internet Explorer en als extensie, add-on in Google Chrome en Firefox. Door deze aanpassingen zal SearchMe.com of Search.Conduit.com  als startpagina en standaard zoekmachine worden ingesteld waardoor al uw zoekresultaten zullen worden doorgestuurd naar Search.Conduit.com.

Naast het redirecten van uw zoekresultaten in uw browser zal deze pop-ups en allerlei reclame weergeven tijdens het surfen, daarnaast kunnen uw zoekresultaten beïnvloed worden er allerlei gesponsorde resultaten getoond zullen worden. Wanneer SearchMe Toolbar eenmaal op uw computer aanwezig is deze vaak lastig te verwijderen aangezien het geen eigen uninstaller heeft waardoor er vaak allerlei restanten op uw computer achterblijven, waardoor u nog steeds problemen tijdens het surfen kan ondervinden van de SearchMe Toolbar, zoals reclamevensters, onderstreepte links en redirects en pop-ups die u doorsturen naar SearchMe.com of Search.Conduit.com .
Om de SearchMe Toolbar geheel van de computer te verwijderen kunt u gebruik maken van het stappenplan op de onderstaande link, aan de hand van de verkregen logbestanden kan uw computer geheel gecontroleerd worden waarna u geheel individueel geholpen zult worden bij het verwijderen van deze adware / browser hijacker en het opschonen van uw computer.

SearchMe Toolbar verwijderen

SearchMe Toolbar verwijderen

SearchMe Toolbar verwijderen

Hieronder ziet u het verkorte stappenplan dat u kunt uitvoeren nader beschreven, alle gebruikte programma’s zijn volledig gratis net zoals de geboden hulp op het forum van PC Web Plus.

Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware en “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan.

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.