StartPage.com verwijderen (gratis hulp en verwijder instructies)

By | mei 18, 2014

StartPage.com is een malafide startpagina oftewel homepage voor uw browser zoals Internet Explorer, Firefox en Google Chrome in de categorie “Browser Hijackers”. Dergelijke ongewenste startpagina’s zoals StartPage.com worden met name verspreid via gratis software wat gebundeld is met adware, en passen geheel ongevraagd uw ingestelde startpagina aan en de gebruikte zoekmachine van uw browser. Ook worden vaak de snelkoppelingen van uw browser aangepast zodat uw browser altijd met deze startpagina zoals in dit geval StartPage.com geopend zal worden.

Dit soort browser hijackers zijn niet alleen erg hinderlijk maar vormen ook een potentieel risico bij het geïnfecteerd raken met andere malware zoals virussen en adware. Verder zullen dit soort “Browser Hijackers” ook uw zoekresultaten doorsturen (redirecten) via een eigen zoekmachine met allerlei reclame links en advertenties. Browser Hijackers zoals StartPage.com verwijderen is niet altijd even simpel, en de voornaamste oorzaak is het installeren van gratis software wat allerlei adware in zich heeft en zonder medeweten op de achtergrond zal worden geïnstalleerd.

Wanneer uw computer is geïnfecteerd met adware en uw startpagina is vervangen door StartPage.com is het raadzaam om uw computer grondig te controleren, hiervoor is er op het computerforum van PC Web Plus een duidelijk stappenplan aanwezig die u kunt volgen. Aan de hand van de verkregen logbestanden kunnen de experts u van gratis hulp en ondersteuning bij StartPage.com verwijderen voorzien. Op de onderstaande link treft u het uitgebreide stappenplan.

StartPage.com verwijderen – handleiding

StartPage.com verwijderen

StartPage.com verwijderen (gratis hulp en verwijder instructies)

Om de StartPage.com Browser Hijacker geheel van uw computer te verwijderen is een uitgebreide analyse benodigd, want uw reguliere virusscanner of ander geïnstalleerde beveiligingspakket zal het niet detecteren en kunnen verwijderen. Middels een log van RSIT wat de opvolger is van het bekende programma HijackThis kunnen de experts op het computerforum van PC Web Plus gratis hulp bieden bij StartPage.com verwijderen en het geheel opschonen van uw computer en advies geven hoe u dergelijke infecties met adware in de toekomst kunt voorkomen.

Onderstaand leest u uitgebreid hoe u uw computer kunt laten controleren en hoe een logbestand van RSIT (HijackThis) kunt plaatsen waarna u individueel hulp en ondersteuning krijgt bij StartPage.com verwijderen en andere aanwezige virussen, adware en andere kwaadaardige software in de categorie malware.

Gratis hulp bij StartPage.com verwijderen!

  1. Maak een gratis account aan op het computerforum van PC Web Plus via deze link.
  2. Volg het stappenplan zoals aangegeven in deze handleiding om StartPage.com te verwijderen.
  3. Open een nieuw onderwerp (topic) in het forum Hulp bij malware en virusinfectie problemen.
  4. Geef uw onderwerp een duidelijke titel, bijvoorbeeld “Hoe StartPage.com verwijderen” of “Hulp nodig bij StartPage.com verwijderen”.
  5. Vermeld indien nodig aanvullende informatie en of uw vragen waarop u graag antwoord wilt.
  6. Voeg daarna de logbestanden van Malwarebytes Anti-Malware en RSIT toe aan uw bericht als bijlage.

Uw vraag c.q. probleem en de logbestanden van RSIT en Malwarebytes Anti-Malware zullen vervolgens door één van de experts in behandeling worden genomen, waarna u geheel gratis individuele hulp krijgt. Middels eenvoudige en duidelijk omschreven instructies krijgt u advies en hulp bij StartPage.com verwijderen en het opschonen van uw computer. Op het computerforum van PC Web Plus wordt enkel en alleen gebruik gemaakt van betrouwbare (gratis) software met betrekking tot het verwijderen van adware.