Static.infoaxe.com verwijderen – Infoaxe Search

By | maart 5, 2014

Static.infoaxe.com (Infoaxe Search) is een malfide zoekmachine en kan geclassificeerd worden als browser hijacker, en valt hiermee onder de categorie “Potentioneel Ongewenste Software” (PUP’s) / Pottentially Unwanted Programs. Static.infoaxe.com is voornamelijk gebundeld bij gratis software, die al dan niet optioneel een toolbar installeert en de zoekmachine van Internet Explorer, Firefox of Google Chrome zal wijzigen naar Static.infoaxe.com. Wanneer de Static.infoaxe.com browser hijacker eenmaal aanwezig is op uw computer zal deze zich als BHO (Browser Helper Object) nestelen in Internet Explorer en als extensie, add-on in Google Chrome en Firefox. Door deze aanpassingen zal Static.infoaxe.com als startpagina en standaard zoekmachine worden ingesteld.

Naast het redirecten van uw zoekresultaten in uw browser zal deze pop-ups en allerlei andere hinderlijke reclame weergeven tijdens het surfen, daarnaast kunnen uw zoekresultaten beïnvloed worden en kan uw surfgedrag in kaart worden gebracht. Wanneer de Static.infoaxe.com browser hijacker eenmaal op uw computer aanwezig is deze vaak lastig te verwijderen aangezien het geen eigen uninstaller heeft waardoor er vaak allerlei restanten op uw computer achterblijven, waardoor u nog steeds problemen tijdens het surfen kan ondervinden van zoals reclamevensters, onderstreepte links en redirects en pop-ups die u doorsturen naar Static.infoaxe.com.

  1. Voer allereerst deze stap-voor-stap handleiding uit omtrent Static.infoaxe.com verwijderen.
  2. De logbestanden kunt u vervolgens laten controleren in het HijackThis forum op PC web Plus
  3. Open vervolgens een nieuw onderwerp met uw probleemomschrijving en voeg de logbestanden als bijlage toe.
  4. Eén van de security-helpers zal uw probleem in behandeling nemen en hulp en advies geven.
  5. Middels deze analyse van de logbestanden weet u zeker dat alle adware van uw computer wordt verwijderd.
Static.infoaxe.com verwijderen - Infoaxe Search

Static.infoaxe.com verwijderen – Infoaxe Search

Static.infoaxe.com verwijderen – Infoaxe Search

Voor hulp en ondersteuning bij Static.infoaxe.com verwijderen kunt u zoals reeds vermeld terecht op het computerforum van PC Web Plus, onderstaand treft u nog de uitgebreidere instructies die u kunt uitvoeren. De onderstaande handleiding kunt u volgens wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met adware, spyware of andere ongewenste software.

Hulp bij adware en malware problemen

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 AdwCleaner uitvoeren

Middels deze handleiding van Adware Cleaner kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van adware, en allerhande ongewenste software wat ongevraagd op uw computer is geïnstalleerd.

Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van AdwCleaner plaats dan alsnog even het verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen opschonen. Het is namelijk goede mogelijk dat enkel de visuele problemen zijn verholpen maar dat er toch nog adware, of andere ongewenste software op uw computer aanwezig is wat niet door Adware Cleaner is gedetecteerd en handmatig verwijderd dient te worden.

Stap 3 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geheel gratis geholpen, dit gebeurd tevens geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het computerforum van PC Web Plus.