Utorrent toolbar verwijderen

By | juli 11, 2013

De Utorrent toolbar is een Conduit “Community Toolbar” die allemaal een dubieuze reputatie hebben. Het torrent-programma uTorrent installeert automatisch al dan niet ongevraagd ook de Utorrent toolbar op uw computer. In Internet Explorer nestelt de Utorrent toolbar zich als een BHO (Browser Helper Object) en in Firefox en Google Chrome als extensie c.a. broser-plug-in.

Wanneer de Utorrent toolbar eenmaal op de computer is geïnstalleerd zal uw startpagina en ingestelde zoekmachine aangepast worden naar Conduit Search, alle zoekresultaten zullen vervolgens doorgestuurd worden naar search.conduit.com. Aangezien de Conduit “Community Toolbars” geen goede reputatie hebben adviseren wij om de “Utorrent toolbar” niet te installeren en wanneer deze ongevraagd op uw computer is geïnstalleerd om te verwijderen. Indien u problemen heeft met het verwijderen van de Utorrent toolbar of na het verwijderen nog steeds problemen heeft met redirects naar “search.conduit.com” kunt u voor gratis hulp en advies terecht op het forum van PC Web Plus waar u individuele hulp krijgt bij het verwijderen van de Utorrent toolbar en het opschonen van uw computer.

utorrent-toolbar

utorrent-toolbar

Utorrent toolbar verwijderen

Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan, deze is te gebruiken bij allerhande problemen en is bedoeld om een goede basis te verkrijgen zodat er snel de oorzaak achterhaald kan worden en we voor u een passend advies op maat kunnen geven omtrent de problemen.

Stap 1 – Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 – Stappenplan uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

 • RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
 • HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
 • MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 3 – Nieuwe onderwerp openen op het forum

 • Geef als eerste in uw bericht een zo goed mogelijke omschrijving van uw probleem.
 • Wanneer uw beveiligingspakket melding geeft van een virus of malware, geef dan even aan om welke detectie dit gaat zoals de gegeven naam en locatie.
 • Vertel eventueel wat u zelf al heeft geprobeerd om het probleem te kunnen oplossen.
 • Plaats de verkregen logbestanden van het stappenplan in een nieuw onderwerp als bijlage in uw bericht
 • Mocht u problemen ondervinden bij het uitvoeren van dit stappenplan maak dan gewoon een nieuw onderwerp aan op het forum en beschrijf uw problemen, zo kunnen we u een andere oplossing aanbieden.
 • Wanneer het probleem opgelost lijkt na het uitvoeren van dit stappenplan plaats dan alsnog even de verkregen logbestanden zodat we uw computer verder kunnen controleren en kunnen zien wat er is verwijderd en gedetecteerd.

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

 • utorrent verwijderen
 • search conduit malware