Ukash Politievirus verwijderen – Eenheid voor bestrijding Cybercrime

By | februari 18, 2013

Vorige week donderdag heeft de Spaanse politie in samenwerking met het European Cybercrime Centre (EC3) en Europol een cybercrime-netwerk ontmanteld en 11 personen aangehouden die verantwoordelijk zijn voor het maken en verspreiden van de politie ransomware genaamd “Reveton“, vandaag is er wederom een nieuwe variant ontdekt. Bij deze nieuwe variant wordt het logo gebruikt van het nieuwe Europees Centrum voor de bestrijding van cybercriminaliteit in Den Haag. Ook wordt er gewaarschuwd voor een nieuwe niet bestaande wet die sinds eind januari zou gelden.

Handleidingen voor het verwijderen van malware.

Op PC Web Plus zijn er diverse handleidingen beschikbaar die stap voor stap het verwijderen omschrijven, de specifieke handleiding voor deze variant staat op de onderstaande link.

Wat moet u zeker niet doen!

 1. Grijp niet direct naar “Systeemherstel” bij malware gerelateerde problemen, door het gebruik van systeemherstel zullen vaak alleen de laadpunten van de malware in het register worden verwijderd, de bestanden behorende tot de malware zullen dan echter nog aanwezig zijn.
 2. Gebruik nooit register-cleaners en andere software die het systeem opschonen op een geïnfecteerde computer, in de eerste plaats kunnen deze de heuristische scans beïnvloeden en daarnaast zijn er malware varianten die legitieme bestanden verplaatsen naar tijdelijke mappen. Zodra deze worden opgeruimd door de betreffende software is het lastig of zelfs onmogelijk om hiervan nog iets te herstellen.

Ukash Politievirus verwijderen – Eenheid voor bestrijding Cybercrime

Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan.

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

 1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
 2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
 3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem omtrent het politievirus wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

 • ukash virus verwijderen
 • politie virus verwijderen windows xp
 • politie virus verwijderen veilige modus
 • ukash
 • ukash virus verwijderen windows xp
 • ukash politievirus verwijderen
 • ukash verwijderen
 • ukash virus windows xp
 • ukash politie virus
 • politievirus xp