Vidsaver verwijderen [oplossing]

By | april 1, 2013

Vidsaver (Vid-Saver plugin) alias Adware:Win32/Vidsaver is een dubieuze browser add-on c.q. extensie van 215 Apps die op websites zoals YouTube en Facebook een extra knop plaatst waarmee YouTube video’s kunnen worden gedownload. Deze plug-in c.q. extensie heeft een dubieuze reputatie en valt daarom onder de categorie “Potentieel ongewenste programma’s“.
Deze “adware” toont eveneens allerlei reclame in de vorm van pop-ups, en beinvloed ook uw zoekresultaten in uw gebruikte browser.

Deze adware is vaak gebundeld bij gratis-software voor het downloaden van afleveringen van “YouTube” deze zogenaamde installer is voorzien van allerlei “third-party” software zoals Yontoo en Codec-c die u liever niet op uw computer wilt hebben staan. Let dus goed op tijdens het installeren van gratis-software dat u deze adware tijdens de installatie niet mee installeert op uw computer. Dit voorkomt namelijk een hoop problemen.

VidSaver verwijderen

VidSaver

Vidsaver verwijderen [oplossing]

Gratis hulp bij virussen
Wanneer u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is met een virus, adware, spyware of andere malware is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op aanwezigheid van malware, hiervoor kunt u gebruik maken van het onderstaande stappenplan.

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Stap 1 Aanmelden op PC Web Plus

Stap 2 Nieuwe onderwerp openen op het forum

Vervolgens wordt u op het forum door een “expert” op het gebied van het verwijderen van virussen en malware geholpen, dit gebeurd geheel individueel. Uw probleem wordt dus geheel één op één behandeld door de betreffende `security specialist´ op het forum van PC Web Plus.

Zoekopdrachten:

  • safe saver verwijderen
  • vid saver verwijderen
  • vid-saver
  • vid-saver verwijderen
  • vid saver