WinDealist verwijderen (gratis hulp en informatie)

By | mei 6, 2014

WinDealist is een plug-in voor Internet Explorer, Firefox en Google Chrome maar valt onder de categorie potentieel ongewenste software c.q. adware, en zal allerlei coupons van WinDealist, kortingcodes en pop-ups met reclame en aanbiedingen weergeven in uw gebruikte browser. Dergelijke adware die verantwoordelijk is voor deze hinderlijke reclame is veelal gebundeld bij gratis software wat allerlei extra programma’s op uw computer installeert zonder dat u daar erg in hebt.

Wanneer uw computer is geïnfecteerd met WinDealist zal deze zich als BHO (Browser Helper Ohbject) nestelen in Internet Explorer en als extensie of plug-in in Firefox en Google Chrome. Adware zoals WinDealist verwijderen is vaak niet zo eenvoudig als vaak wordt aangegeven want in de meeste gevallen kunt u dergelijke software niet via de programmalijst van Windows verwijderen of wordt het maar voor een gedeelte verwijderd waardoor de achtergebleven restanten nog steeds voor problemen kunnen zorgen.

Het is daarom ook raadzaam om bij de aanwezigheid van de WinDealist adware uw computer grondig te laten controleren, hiervoor is er op het computerforum van PC Web Plus een duidelijk stappenplan aanwezig die u kunt volgen. Aan de hand van de verkregen logbestanden kunnen de experts u van gratis hulp en ondersteuning bij WinDealist verwijderen voorzien. Op de onderstaande link treft u het uitgebreide stappenplan.

WinDealist verwijderen – handleiding

WinDealist verwijderen

WinDealist verwijderen (gratis hulp en informatie)

Om de WinDealist adware geheel van uw computer te verwijderen is een uitgebreide analyse benodigd, want uw reguliere virusscanner of ander geïnstalleerde beveiligingspakket zal het niet detecteren en kunnen verwijderen. Middels een log van RSIT wat de opvolger is van het bekende programma HijackThis kunnen de experts op het computerforum van PC Web Plus gratis hulp bieden bij WinDealist verwijderen en het geheel opschonen van uw computer en advies geven hoe u dergelijke infecties met adware in de toekomst kunt voorkomen.

Onderstaand leest u uitgebreid hoe u uw computer kunt laten controleren en hoe een logbestand van RSIT (HijackThis) kunt plaatsen waarna u individueel hulp en ondersteuning krijgt bij WinDealist verwijderen en andere aanwezige virussen, adware en andere kwaadaardige software in de categorie malware.

Gratis hulp bij WinDealist verwijderen!

  1. Maak een gratis account aan op het computerforum van PC Web Plus via deze link.
  2. Volg het stappenplan zoals aangegeven in deze handleiding om WinDealist te verwijderen.
  3. Open een nieuw onderwerp (topic) in het forum Hulp bij malware en virusinfectie problemen.
  4. Geef uw onderwerp een duidelijke titel, bijvoorbeeld “Hoe WinDealist verwijderen” of “Hulp nodig bij WinDealist verwijderen”.
  5. Vermeld indien nodig aanvullende informatie en of uw vragen waarop u graag antwoord wilt.
  6. Voeg daarna de logbestanden van Malwarebytes Anti-Malware en RSIT toe aan uw bericht als bijlage.

Uw vraag c.q. probleem en de logbestanden van RSIT en Malwarebytes Anti-Malware zullen vervolgens door één van de experts in behandeling worden genomen, waarna u geheel gratis individuele hulp krijgt. Middels eenvoudige en duidelijk omschreven instructies krijgt u advies en hulp bij WinDealist verwijderen en het opschonen van uw computer. Op het computerforum van PC Web Plus wordt enkel en alleen gebruik gemaakt van betrouwbare (gratis) software met betrekking tot het verwijderen van adware.